Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Πρόσφατα εγκατέστησα το speccy στο desktop και το netbook μου και παρατήρησα κάποιες υψηλές θερμοκρασίες. Στο μεν σταθερό η θερμοκρασία της motherboard είναι 50-55 βαθμούς, ενώ στο νετμπουκάκι η CPU (Intel Atom)έχει βαρέσει μέχρι 65. Όλα τα υπόλοιπα είναι εντάξει και στα δύο. Είναι επικίνδυνες αυτές οι θερμοκρασίες και αν ναι, μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιώσω τα πράγματα;

Δημοσ.

οπως λεει και ο φιλος normal ειναι.στο νετμπουκ βεβεα εμενα ειναι 49 βαθμους αλλα και οι δικες δεν ειναι ανησυχητικες...

Δημοσ.

Προσωπικά θα προβληματιζόμουν αν πλησίαζε τους 80C. Στο netbook μου, ο Atom είναι σταθερά τα καλοκαίρια στους 72-76C σε "normal" load.

Δημοσ.

antonl εγω προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι και πολυ φισιολογικες δεν ειναι επικινδυνες αλλα και ουτε φυσιολογικες εγω μεσα στο δωματιο εχω 35 βαθμους και το νετμπουκ full load αντε να πιασει τους 55...

Δημοσ.

Ναι, γι αυτό δεν είπα «φυσιολογικές», απλά δεν τις θεωρώ επικίνδυνες :)

Δεν ξέρω τι είναι αντικειμενικά normal, ούτε για ποιο netbook και ποιον Atom μιλάμε.

Πάντως 55C μου φαίνονται υπερβολικά καλή θερμοκρασία για load 100% με θερμοκρασία περιβάλλοντος 35C. Το δικό μου πιάνει κάπου κει μετά το boot.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...