Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Βασικά θα χρειαστείς μια ψύκτρα και πολύ διάβασμα και πιθανόν δοκιμές. Αν έχεις τόσο μεγάλη περιέργεια προχώρα. Αν περιμένεις να δεις διαφορά στην χρήση, δεν θα δεις απολύτως καμία. Αν δεν καταλαβαίνεις τους οδηγούς, μην πειράξεις τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος.
GiwrgosP- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Βασικά θα χρειαστείς μια ψύκτρα και πολύ διάβασμα και πιθανόν δοκιμές. Αν έχεις τόσο μεγάλη περιέργεια προχώρα. Αν περιμένεις να δεις διαφορά στην χρήση, δεν θα δεις απολύτως καμία. Αν δεν καταλαβαίνεις τους οδηγούς, μην πειράξεις τίποτα. Δεν υπάρχει λόγος. Πφφ ..Καλα οκ.. Ευχαριστω παντως...
haris013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 ο οδηγος που σου παρεθεσα παραπανω ειναι παρα πολυ συγκεκριμενος,αναλυτικος και βημα-βημα.. οτι αποριες εχεις βρισκονται εκει(εκτος αν εχεις κατι ποιο συγκεκριμενο) επισης απο τα 2.8 στα 3 πιστευω θα την παλεψει με την στοκ ψυκτρα.απλα διαβασε πολυ προσεκτικα τον οδηγο. πρωτα μαθε 2 πραγματα γενικα για το oc και μετα προχωρα στην πραξη, δεινοσαυρε μην αποθαρυνεις το παιδι!ετσι απο περιεργεια αρχισαμε οι περισσοτεροι
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δεν τον αποθαρρύνω, δεν χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο. Μόνος του θα αποθαρρυνθεί όταν θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά και θα έχει επιπρόσθετα και την ανησυχία αν τα έχει κάνει όλα σωστά. Τζάμπα κόπος για το τίποτα δηλαδή.
haris013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 ναι το ειπα και εγω οτι στον συγκεκριμενο επεξεργαστη δεν εχει νοημα να τον κλοκαρει για εμφανεις επιδοσεις αλλα ετσι κι αλλιως αποτι καταλαβα θελει να το κανει απο περιεργια οποτε δεν χανει και κατι
GiwrgosP- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Για τις ram δεν ξερω.. Το μονο που θα αλλαξει με το overclock θα ειναι η ταχυτητα τους; (αν ειναι ετσι δεν νομιζω να με εμποδισουν γιατι δουλευουν στα 1333 ενω μπορουν μεχρι τα 1600Mhz
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 οι μνημες επιρεαζονται λογο του οτι αναιβαζεις το fsb.. πριν ξεκινησεις το αναιβασμα του επεξεργαστη κατευασε φουλ την συχνοτητα των μνημων για να μην σε "κοψουν" Όπα, γιατί να πειράξει bclk? Για sandy δε μιλάμε? Θα αρχίσουν να βαράνε όλα αν πάει πάνω από 4-5 MΗz το bclk. Σε ποιόν οδηγό παρέπεμψες? Για τις ram δεν ξερω.. Το μονο που θα αλλαξει με το overclock θα ειναι η ταχυτητα τους; (αν ειναι ετσι δεν νομιζω να με εμποδισουν γιατι δουλευουν στα 1333 ενω μπορουν μεχρι τα 1600Mhz Για να μην αρχίσουν τα bsod και μετά ψάχνεσαι, γιατί δεν τον αφήνεις όπως είναι? Δεν έχεις κάποιον παλιό να του αλλάξεις τα φώτα και να πειραματιστείς? Σεβάσου τα χρήματα που έδωσες και μην πειράζεις τίποτα είναι η γνώμη μου. Όταν μάθεις και όταν αποκτήσεις κάποιον ξεκλείδωτο επεξεργαστή, το ξανασκέφτεσαι.
haris013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Όπα, γιατί να πειράξει bclk? Για sandy δε μιλάμε? Θα αρχίσουν να βαράνε όλα αν πάει πάνω από 4-5 MΗz το bclk. Σε ποιόν οδηγό παρέπεμψες? για cpu με κλειδωμενο πολλαπλασιαστη δεν μιλαμε ή μπερδευτικα στην πορεια?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δεν ξέρω αν είναι τελειως κλειδωμένος ή αν έχει έναν αέρα (όπως ο 2500 για παράδειγμα). Πάντως είναι στα όρια του εγληματικού να ασχοληθεί με το bclk σε sandy. Αν διαβάσεις σχετικά, με μικρό σχετικά ανέβασμα αρχίζουν να βαράνε usb, sata κτλ.
haris013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 προφανως και μιλαω για 2-3mhz αναιβασμα,δεν εχει αλλη δυνατοτητα ετσι κιαλλιως.γι'αυτο του ειπα πριν αρχισει το αναιβασμα να ριξει φουλ την συχνοτητα των μνημων για να μην φαει πορτα ποια μητρικη εχεις giwrgos-P?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Χάρη αφού επιμένεις εγώ αποχωρώ για να μην χαλάσουμε και τις καρδιές μας καλοκαιράτικα . Θα επανέλθω όταν αρχίσουν τα bsod. Γιώργο όταν τα καταφέρεις, πόσταρε τις εντυπώσεις σου.
GiwrgosP- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Χάρη αφού επιμένεις εγώ αποχωρώ για να μην χαλάσουμε και τις καρδιές μας καλοκαιράτικα . Θα επανέλθω όταν αρχίσουν τα bsod. Γιώργο όταν τα καταφέρεις, πόσταρε τις εντυπώσεις σου. Χαχα, οχι "οταν" τα καταφερω, το σωστο ειναι να πεις "αμα" τα καταφέρω
Δεινόσαυρος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Όταν και αν ήθελα να γράψω αλλά το ξανασκέφτηκα. Την άποψή μου στην είπα, καφρίλα πας να κάνεις, αλλά όπως αναπαύεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα