orlox Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Η απουσια card slot απο το one S το κανει για μενα απαγορευτικη αγορα.
nikoskon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Νομίζω S2 λόγω του ότι είναι πλήρες χαρακτηριστικών. Πάντως τα One S, One X είναι δυναμίτες τσέπης.
Heatspreader Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 HTC = ποιοτητα και Design. Εγω αυτο θα επαιρνα, πριν καν κοιταξω τα χαρακτηριστικα.
D_N_A Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 HTC = ποιοτητα και Design. Εγω αυτο θα επαιρνα, πριν καν κοιταξω τα χαρακτηριστικα. Ναι και εγω υπέρ τον HTC είμαι αλλα και τα samsung δεν τα λές άσχημα πάντως. Its your call snik3 τι γουστάρεις να κουβαλάς συνέχεια μαζί σου
panakart Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μην το σκεφτεσε καθολου το htc one s ειναι καλυτερο σχεδον σε ολα.Καλυτερη οθονη, ποιοτητα κατσκευης και πολυ καλυτερο hardware (S4 επεξεργαστη).
dimos47ki7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 το One S ειναι τελευταιας παραγωγης ενω το S2 εχει ηδη αντικατασταθει απο το S3 στην ουσια. αντιστοιχο του S2 θα ηταν το htc Sensation κι εγω htc θα προτιμουσα καθως ειμαι πελατης και απολυτα ευχαριστημενος
hawkpilot Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Παρόλο που έχω S2 και το θεωρώ ακόμα και τώρα κορυφαίο, θα σου πρότεινα το htc λόγω νεότερου μοντέλου.
damastes Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 ενα καλό review http://www.youtube.com/watch?v=C661Tdorbl0
nikoskon Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Η ποιότητα δεν είναι το υλικό αλλά το χαρακτηρίζει. Συνεπώς το S2 χαρακτηρίζεται από ποιότητα κατασκευής και υλικών. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
celarg Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Σε αυτα τα λεφτα εγω θα σου λεγα να δεις κανά Xperia S. Το GS2 πάλι σε πλέον και έχει ξεπεραστεί. Χάνει σε πολλα σημεία και είναι κρίμα να δώσεις τόσα για "παλιό" κινητο.
nikoskon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Σε αυτα τα λεφτα εγω θα σου λεγα να δεις κανά Xperia S. Το GS2 πάλι σε πλέον και έχει ξεπεραστεί. Χάνει σε πολλα σημεία και είναι κρίμα να δώσεις τόσα για "παλιό" κινητο. Πού "χάνει"; Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
nikoskon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Στην πρωτοτυπία. A ok! Το Οne S που έπιασα στα χέρια μου πάντως αν δεν είχε το Sense θα το έπαιρνα και δεν θα του άλλαζα τίποτα. Φαντάσου για να τρέχει σφαίρα το Sense και ό,τι σχετίζεται με αυτό, πως θα πήγαινε με στεγνό launcher και framework.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα