Νάντια0 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ο Η/Υ μου δεν συνδεόταν στο internet.Εγώ πατούσα αντιμετώπιση προβλημάτων και πάντοτε "κολλούσε"στο ίδιο σημείο.Αυτό γινόταν κάθε μέρα.Τέλος πάντων πήγα σε τεχνικό και το πρόβλημα διορθώθηκε.Μου είπαν ότι το πρόβλημα προκλήθηκε επειδή είχα πάρα πολλές εικόνες και "πίσω" από κάθε εικόνα υπάρχουν και άλλα (π.χ. διαφημίσεις κτλ) που αυτά ήταν ουσιαστικά ήταν που επιβάρυναν την μνήμη.Θέλω λοιπόν να μου πείτε πώς μπορώ να αφαιρέσω όλα αυτά και να απομονώσω την εικόνα. Υστ/φο : Θα σας παρακαλούσα ο τρόπος που θα μου υποδείξετε να είναι όσο γίνεται πιο απλός απλός. Ευχαριστώ.
c0prse_grinder Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ο Η/Υ μου δεν συνδεόταν στο internet.Εγώ πατούσα αντιμετώπιση προβλημάτων και πάντοτε "κολλούσε"στο ίδιο σημείο.Αυτό γινόταν κάθε μέρα.Τέλος πάντων πήγα σε τεχνικό και το πρόβλημα διορθώθηκε.Μου είπαν ότι το πρόβλημα προκλήθηκε επειδή είχα πάρα πολλές εικόνες και "πίσω" από κάθε εικόνα υπάρχουν και άλλα (π.χ. διαφημίσεις κτλ) που αυτά ήταν ουσιαστικά ήταν που επιβάρυναν την μνήμη.Θέλω λοιπόν να μου πείτε πώς μπορώ να αφαιρέσω όλα αυτά και να απομονώσω την εικόνα. Υστ/φο : Θα σας παρακαλούσα ο τρόπος να είναι όσο γίνεται πιο απλός απλός. Ευχαριστώ. εικονες?... σιγουρα σου ειπε "εικονες"? και τι να εννοουσε με το "εικονες"...μηπως καρτελες στον browser? αλλα και παλι δεν εχει καμια βαση αυτο που λεει.
migf1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ψάξε για εργαλεία που αντιμετωπίζουν το spyware και το ad-ware. Απλοϊκά τέτοια εργαλεία δεν ξέρω να σου υποδείξω, επειδή χρησιμοποιώ συγκεκριμένα επί πολλά χρόνια και δεν ψάχνομαι για καινούρια... πολλά από αυτά τα προβλήματα μπορείς να τα αντιμετωπίσεις και με κάποιες ρυθμίσεις στον browser σου, η και με κάποια addons του browser σου, επίσης τα Windows 7 ενσωματώνουν κάποια τέτοια εργαλεία, αλλά με αμφιλεγόμενη αποτελεσματικότητα... ακόμα πολλά αντι-ικά περιλαμβάνουν και προστασία από spyware και adware). Με λίγα λόγια κοίτα στο google για spyware, adware protection. Πολλά Ίσως άλλα παιδιά έχουν να σου υποδείξουν συγκεκριμένα εργαλεία με αξιοπιστία και πολύ απλά στη χρήση τους. Αν βιάζεσαι, δες αν σου κάνει το SpyBot Search & Destroy.
Νάντια0 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Το πρόβλημά μου έχει διορθωθεί απλά ήθελα να μάθω πώς το διόρθωσε(ο τεχνικός).Πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά.
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Το πρόβλημά μου έχει διορθωθεί απλά ήθελα να μάθω πώς το διόρθωσε(ο τεχνικός).Πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά. Αν καταλαβαίναμε και τι είχε..... Λογικά από αυτά που λες με εικόνες θα λέει της διαφημίσεις που μπορούν να μολύνουν τον Η/Υ με διάφορα κακοήθη προγράμματα,αυτό που συνιστάμε εδώ στο φόρουμ για αυτό το πρόβλημα είναι κυρίως το μMalwarebytes Anti-Malware Free και μετά βλέπουμε, αν δεν τον καθαρίσει πλήρως δηλαδή.
Νάντια0 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Παιδιά το ξέρω ότι δεν γίνομαι και πολύ κατανοητή , αλλά ένα παιδί 14 χρονών είμαι.Τα βασικά ξέρω.Απλά θέλω να ψάχνομαι για να μαθαίνω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα