Swinrrr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Hello,πως γίνετε να έχουμε έναν μεταβλητή και να είναι ορατώς παντού (στα functions, και στα require("somthing.php") αρχεία .). Είχα δοκιμάσει με constants αλλά δεν την γίνετε να αλλάξω . Δηλαδή ιδέα μου ποια είναι , δουλεύω με κάποια τμήματα ενός project , κάθε τμήμα είναι στο δικό του φάκελο π.χ τμήμα1 , τμημα2, σε κάθε τμήμα έχω μια σταθερά π.χ db_path , αλλά επειδή το value της σε κάθε τμήμα θέλω να είναι διαφορετικό μόνο που δεν γίνετε .Της σταθερές χρησιμοποίησα γιατί αλλιώς αν ήταν simple μεταβλητής δεν θα ήταν ορατός στα functions . Έχει κανείς κάποια ιδέα, ωστε η σταθερά κάθε τμήματος να φαίνεται μόνο στο τμήμα της?
Haldol Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Αυτό το βιβλίο είναι εξαιρετικό, και θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στο να καταλαβαίνουν οι άλλοι τι λες. Ξεκίνα από αυτό και μετά προχωράμε στην PHP και στα ερωτήματά σου.
kalogeros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Hello,πως γίνετε να έχουμε έναν μεταβλητή και να είναι ορατώς παντού (στα functions, και στα require("somthing.php") αρχεία .). Είχα δοκιμάσει με constants αλλά δεν την γίνετε να αλλάξω . Δηλαδή ιδέα μου ποια είναι , δουλεύω με κάποια τμήματα ενός project , κάθε τμήμα είναι στο δικό του φάκελο π.χ τμήμα1 , τμημα2, σε κάθε τμήμα έχω μια σταθερά π.χ db_path , αλλά επειδή το value της σε κάθε τμήμα θέλω να είναι διαφορετικό μόνο που δεν γίνετε .Της σταθερές χρησιμοποίησα γιατί αλλιώς αν ήταν simple μεταβλητής δεν θα ήταν ορατός στα functions . Έχει κανείς κάποια ιδέα, ωστε η σταθερά κάθε τμήματος να φαίνεται μόνο στο τμήμα της? Αν και έχω πολύ καιρό να δουλέψω με php, δοκίμασες να δηλώσεις την σταθερά ως private; Δοκίμασε το παρακάτω: > private static $db_path = 'blah blah';
defacer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Αυτό το βιβλίο είναι εξαιρετικό, και θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στο να καταλαβαίνουν οι άλλοι τι λες. Ξεκίνα από αυτό και μετά προχωράμε στην PHP και στα ερωτήματά σου. :lol: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα