Προς το περιεχόμενο

youtube->mp3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπαμε jdownloader. All around downloader. Κατεβάζει το βίντεο ή το τραγούδι σε όποια μορφή είναι διαθέσιμη.

Με την ευκαιρία που το ανέφερες και επειδή, αν και ήδη χρησιμοποιώ το jdownloader για να κατεβάζω από youtube, δεν το έχω βρει, να σε ρωτήσω αν ξέρεις: Το jdownloader, δίνει τη δυνατότητα μέσω κάποιας ρύθμισης να επιλέξεις το bitrate που θα έχει το mp3 που θα αποθηκευθεί;

Δημοσ.

Με την ευκαιρία που το ανέφερες και επειδή, αν και ήδη χρησιμοποιώ το jdownloader για να κατεβάζω από youtube, δεν το έχω βρει, να σε ρωτήσω αν ξέρεις: Το jdownloader, δίνει τη δυνατότητα μέσω κάποιας ρύθμισης να επιλέξεις το bitrate που θα έχει το mp3 που θα αποθηκευθεί;

Με το που βάζεις το λινκ σου βγάζει τα διαθέσιμα, δεν κάνει καμία μετατροπή οπότε δεν χάνεις από ποιότητα,όλα αυτά που σε αφήνουν να διαλέξεις ο,τι bitrate θέλεις χαλάνε την ποιότητα και άδικα μεγαλώνουν το αρχείο αν βάλεις ποιο ψιλό.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με το που βάζεις το λινκ σου βγάζει τα διαθέσιμα, δεν κάνει καμία μετατροπή οπότε δεν χάνεις από ποιότητα,όλα αυτά που σε αφήνουν να διαλέξεις ο,τι bitrate θέλεις χαλάνε την ποιότητα και άδικα μεγαλώνουν το αρχείο αν βάλεις ποιο ψιλό.

Και έχει και επιλογή για πολλαπλό download αρχείων? Γιατί εγώ πήγα να του βάλω καμιά 300αριά links για download και δεν έκανε τίποτα... Το κοίταζα και με κοίταζε... Δεν έχει κολλήσει απλά δεν έκανε τίποτα!

Δημοσ.

Αυτό που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια - κι δεν έχει απογοητεύσει ποτέ είναι η σουίτα της DVD VideoSoft

to Free Studio Manager (http://www.dvdvideosoft.com). Κάνεις πραγματικά ότι χρειαστείς...

Nαι, αυτό κάνει μία ώρα στο κάθε τραγούδι...

Εγώ θέλω να κατεβάσω πολλά μαζί, άρα δεν μου κάνει!

Δημοσ.

Και εμένα γιατί δεν μου δουλεύει?

Δημοσ.

Και εμένα γιατί δεν μου δουλεύει?

Έννοείς δεν προσθέτει τα links; Αν ναι τότε ενεργοποίησε το clipboard monitoring (κουμπί ψηλά στα toolbars, με το ντοσιέ).

Δημοσ.

Προτείνω το youtube-dl.

http://rg3.github.co.../windows.html��

για Windows

μέσω MacPorts για MAC

και σε Linux φαντάζομαι ότι θα υπάρχει από τον package manager.

Απλά κάνει την δουλειά του και σου μετατρέπει σε ό,τι μορφή θες τα αρχεία, κάνει extract το audio, αλλάζει το όνομα, κατεβάζει πολλά μαζί κτλ κτλ κτλ.

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα επιμείνω πως αφού τα βίντεο στο youtube είναι διαθέσιμα για download σε όλες τις μορφές (mp3, mp4,flv, webm, 3gp) είναι τελείως περιττό να χρησιμοποιεί κάποιος πρόγραμμα μετατροπής που θα χαλάσει & τη ποιότητα ή θα αυξήσει το μέγεθος του αρχείου χωρίς λόγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...