Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι του insomnia θα ήθελα την αποψή σας, γνώμη σας και τι θα κάνατε εσείς στην θέση μου στο παρακατω θέμα που πραγματικά πλέον δεν ξέρω τι να κάνω.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Εγώ είμαι στο δίκτυο της vodafone (συμβόλαιο) και η γυναίκα μου στην wind (καρτοκινητή). Στις 25 Μαίου πήραν τηλέφωνο την γυναίκα μου απο την vodafone (γνωρίζοντας ότι εγώ είμαι ήδη στο δικτυό τους) και της έκαναν μια προσφορά ώστε να αφήσει την wind και να κάνει μεταφορά αριθμού στην vodafone. Σαν προσφορά θα κάνανε μείωση και στο δικό μου πάγιο (στο υπάρχων) και στις γυναίκας (νέας σύνδεσης). Η νέα σύνδεση θα γινόταν κάτω απο το δικό μου ΑΦΜ (σαν οικογενειακό). Το σκεφτήκαμε λοιπόν και συμφωνήσαμε με την vodafone ότι θα προχωρήσουμε. Την επόμενη κιόλας μέρα ήρθε courrier, υπογράψαμε και λάβαμε την νέα Sim. Μας ενημέρωσαν απο την vodafone ότι εντός το πολύ 10 εργάσιμων ημερών το νούμερο της συζύγου θα άλλαζε σε vodafone. Μέχρι εδώ καλά...... Απο κεί και ύστερα ξεκίνησε ο γολγοθάς με την Wind. Εδώ και σχεδόν 2 μήνες μας παίρνουν τηλέφωνο απο την wind 2-3 φορές την μέρα την σύζυγο είται στο κινητό είται στο σταθερό ότι ώρα και να ναι (που ποτέ δεν είχαν ενοχλήσει) και επιμένουν να ρωτάνε γιατί θέλει να αλλάξουμε δίκτυο και προμοτάρουν νέα προιόντα. Τι τους πήραμε με το καλό τι τους εξηγήσαμε ότι πάμε στην vodafone γιατι εκεί είναι ο αντρας μου θα έχουμε οικογενειακό και μας συμφέρει, τι τους βρίσαμε light, τι τους βρίσαμε χυδαία αυτοί όχι απλά συνεχίζουν να μας παίρνουν τηλέφωνο και μας παρενοχλόυν αλλά αρνούνται κατηγορηματικά και με το έτσι θέλω να δώσουν το ΟΚ στην vodafone για να προχωρήσει το αίτημα μας μεταφοράς της γραμμής απο την wind στην vodafone.

Πραγματίκα έχουμε συγχιστεί και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με αυτό. Δυστυχώς χρήματα να τους κυνηγήσουμε νομικά δεν έχουμε και έχουμε μείνει κολλημένοι στο δίκτυο της wind χωρίς εμείς να το θέλουμε.......

Για πείτε μου ρε παίδες τι σόι πράγμα είναι αυτό που κάνει η wind.... αν στέκει νομικά και τι θα κάνατε εσείς στην θέση μας

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Εφόσον δεν υπάρχουν οφειλόμενα στην γουΐνδ,

νομίζω αναλαμβάνει η Vodafone την υπόλοιπη διαδικασία αποδέσμευσης του αριθμού.

Πάρε στο 13830 και ρώτησέ τους αν χρειάζεται να κάνεις και εσύ καταγγελία στην ΕΕΤΤ.

Νομίζω δεν θα χρειαστεί.

Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA

Δημοσ.

απειλησε πρωτα τη wind με καταγγελία στην ΕΕΤΤ και αν μεσα σε 24 ώρες δε σταματησουν κανε την καταγγελία, μιλα και με τη βονταφον και τελείωσε η υπόθεση.

Μπορεις επίσης να κανεις και λιγο παιζνίδι με τη βοντα αμα εισαι μαγκας λεγοντας οτι σου πρότειναν αντιστοιχο πρόγραμμα με μια τρελη επιδότηση (π.χ. 400 ευρω για τα 2 νούμερα) και να πάρεις κάτι... 99% επιτυχία!

Δημοσ.

καρτοκινητο και 2 μηνες να μη σας αφηνουν να φυγετεconfused.png

χωρις να θελω να σε αμβισβητησω κατι καπου υπαρχει καποια λεπτομερεια που δε μας λες ισως...

εαν δεν εχεις οφειλη δε μπορει να μη σε αφησει

επισης εαν γινεται ετσι ανεξηγητα πηγαινε στο κεντρικο καταστημα στο δαχτυληδι και πες να σου δωσουν εγγραφη αρνηση της αποδεσμευσης σας....

δεν υπαρχει περιπτωση την επομενη μερα θα εισαι βονταφονε

επισης μεγαλο λαθος να παραλαβεις εξοπλισμο ενω δεν εχεις αποδεσμευτει απτην αλλην εταιρεια...

το κανουν για να παγιδευσουν το πελατη και σε περιπτωση αντιπροσφορας να μη μπορει να δεχθει γιατι αλλιως θα χρεωθει οτι συσκευη εχει παρει εξοπλισμο...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε Miltre ζητώ συγνώμη Καρτοσυμβόλαιο ήθελα να γράψω και απο την σύγχηση έγραψα Καρτοκινητό.

Η γυναίκα μου πληρώνει κάθε μήνα στην wind 25 ευρώ (έρχεται χαρτί πληρωμής στο σπίτι)

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας. Θα προχωρήσω με τις ανάλογες ενέργειες

Δημοσ.

καλη επιτυχια και περνα κατευθειαν στα κεντρικο καταστημα και περιμενε μεχρι να φυγεις με την διακοπη...επι τοπου, δε μπορουν ναρνηθουν!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας και την βοηθεία σας

Την Πέμπτη το πρωί πήγαμε στο κεντρικό τους κατάστημα και τους είπαμε δυο λογάκια (όπως μου είπατε περί καταγγελίας στην ΕΕΤΤ και τα λοιπά) και ΘΑΥΜΑ!!!! Εχθές παρασκευή το απόγευμα χάθηκε το σήμα της WIND βάλαμε την άλλη κάρτα της vodafone και επιτέλους όλα καλά!!! η μεταφορά της γραμμής ολοκληρώθηκε.... επιτέλους τέλος σε αυτό το μαρτύριο. Για φαντάσου μέσα σε 1,5 μέρα και μας τυραννούσανε 2 μήνες!!!! για κάτι που δεν είχανε κανένα δικαίωμα να κάνουνε και να μας κρατάνε δέσμιους στην εταιρία τους με το ζόρι και το έτσι θέλω... (ούτε απλήρωτους λογαριασμούς είχαμε, ούτε τίποτα)

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για την πολύτιμη βοηθεία σας guys!!!

Πραγματικά τώρα που το συνιδητοποιώ δεν μπορώ να το πιστέψω σε τι περιπέτειες μπορεί να μας βάλει η κάθε κινητή τηλεφωνία για να μην πάμε στον ανταγωνιστή της και για να μην χάσει τα λεφτά που της δίνει ο πελάτης κάθε μήνα (έστω και για 25 ευρώ). Σε λίγο θα έρχονται στο σπίτι μας και είται θα μας πλακώνουν στο ξύλο ή θα μας εκβιάζουν τηλεφωνικά για να μην αλλάξουμε εταιρία κινητής τηλεφωνίας!!!!! τι να πώ ρε γαμώτο που έχουμε φτάσει.... ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝ που λέει και ο άλλος

Δημοσ.

η μεταφορα νουμερου επιδοτειται πιο πολυmrgreen.png

και εκτος των αλλων γιατι στη δικια τους βλακεια να χασεις το νουμερο σου που το ξερει και ο κυκλο σου...

Δημοσ.

Έλα ντε. Άντε να βρεις όλους τους φίλους, γνωστούς και συγγενείς που έχεις, για να τους δώσεις τον νέο σου αριθμό.

Δημοσ.

η μεταφορα νουμερου επιδοτειται πιο πολυmrgreen.png

και εκτος των αλλων γιατι στη δικια τους βλακεια να χασεις το νουμερο σου που το ξερει και ο κυκλο σου...

οτι δινει μεγαλυτερη επιδοτηση δεν το ηξερα.

Έλα ντε. Άντε να βρεις όλους τους φίλους, γνωστούς και συγγενείς που έχεις, για να τους δώσεις τον νέο σου αριθμό.

ενταξει πραγματι ειναι λιγο δυσκολο το να αλλαξεις νουμερο σε καποιες περιπτωσεις αν και εχει και το καλο του.δεν εχουν το κινητο σου μετα αυτοι που πλεον δεν θες.απλα το ειπα σαν extreme Λυση.απλα οταν το αλλαξεις θελει ενα Mass sms σε ολους για να ενημερωθουν.

kostas_dr εχει να κανει και βεβαια με ποσα ατομα εχουν το κινητο σου.αλλο να το εχουν 20 και αλλο 220:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...