daPro Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Θα κανω format στον υπολογιστη του αδερφου μου. Εχει εναν δισκο 1 τερα κ ειναι σε 2 partitions τον C k E.Επειδη δεν εχω ξανακανει format σε partition,για να μην πειραχτουν τα αρχεια του E τι να προσεξω? δλδ πως θα κανω φορματ στον C(windows) χωρις να πειραχτουν τα αρχεια του E? Ευχαριστω!
snakes Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Αυτό που λες δεν υφίσταται.. Εφόσον κάνεις format ΟΛΑ διαγράφονται.. Τώρα αν θέλεις να κάνεις format χωρίς να χάσεις σημαντικά αρχεία (αυτό που κάνω εγώ ) είναι να συνδέσεις τον σκληρό σε άλλο pc να πάρεις τα αρχεία που χρειάζεσαι και του κάνεις format χωρίς κανένα πρόβλημα..
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Αυτό που λες δεν υφίσταται.. Εφόσον κάνεις format ΟΛΑ διαγράφονται.. Καμία σχέση...μπορείς μια χαρά να επιλέξεις σε ποιο διαμέρισμα να περαστούν τα windows,αν κάνεις εκκίνηση από το δισκάκι,χωρίς να χαθούν τα δεδομένα που έχεις στο άλλο διαμέρισμα, δεν θα τρέχουν τα προγράμματα που ίσως να έχεις περασμένα στο δεύτερο διαμέρισμα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. (Πάντως ένα backup πάντα είναι καλή ιδέα. )
tolis_01 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ανεξάρτητα από την έκδοση των Windows, μπορείς να τα επανεγκαταστήσεις σε οποιοδήποτε partition (προφανώς εσύ θα επιλέξεις το c). Προσοχή όμως, για να διαγραφούν όλα τα δεδομένα από τον c (και μόνον) θα πρεπει να επιλέξεις διαμόρφωση του τόμου c. Αλλιώς θα σου κρατήσει και τα παλιά αρχεία σε φάκελο "windows.old" (που δεν νομίζω να το θες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα