vironas1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 όπως και από τον τίτλο το usb flssh μου χωρητικότητας 16GB με πετάει το γνωστό μήνυμα ότι η συσκευή δεν αναγνωρίζεται και δεν λειτουργεί σωστά. Το έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα σε 5 υπολογιστές σε διάφορα λογισμικά και το ίδιο. Επίσης στο disk management δεν το δείχνει καθόλου. Φυσικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάρω τα αρχεία μου. Γνωρίζετε κάποιο τρόπο ίσως με κόψε ράψε από ένα άλλο flash (όπως π.χ. κάνουμε με ίδιους σκληρούς δίσκους και αλλάζουμε πλακέτα όταν φταίει αυτή). ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ
washcloud Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Τα φλασάκια σχέση καμμία με σκληρούς. Αυτό που βλέπεις - αυτό είναι. Και ανάκτηση δεν παίζει (κάποιο τσιπάκι, μάλλον, τα 'παιξε) αν δεν αναγνωρίζεται. Το μόνο ενδεχόμενο είναι να μην αναγνωρίζεται από το λειτουργικό, λόγω προβλήματος του file system του φλασακιού. Χλωμό όμως το κόβω - παρ' ολ' αυτά δοκίμασε να δεις αν το αναγνωρίζει στη λίστα δίσκων του, το Active File Recovery. Αν όχι, δυστυχώς παπαλα τα αρχεία. Και μόνο αν είναι ΤΟΣΟ σημαντικά, κι αξίζουν πιθανά κατοστάρικα (1,2,3,4 - δεν ξέρω πόσα για την περίπτωσή του) που θα σου ζητήσουν να δώσεις, ΑΝ μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό, απευθύνσου σε εταιρίες ανάκτησης δεδομένων (πχ Datalabs.gr).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα