Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 για να μην ανοιξω νεο τοπικ και επειδη αυτο αφορα το λιον θελω να ρωτησω το εξης. ποιο ειναι το τελευταιο λειτουργικο για μακ υπολογιστης και απο που μπορει καποιος να το αγορασει? λογικα η απαντηση στο πρωτο ειναι το os x lion 10.7.4. για το απο που μπορει καποιος να το αγορασει δεν θελω να μου πειετε απο τη σελιδα της αππλε γιατι εκει εχω κοιταξει αλλα εχω χαθει λιγο με τα updates κτλ. θελω το λογισμικο για εγκατασταση σε νεο δισκο. ειναι για ενα φιλο και επειδη δεν εχω ασχοληθει με μακ εχω χαθει λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 για να μην ανοιξω νεο τοπικ και επειδη αυτο αφορα το λιον θελω να ρωτησω το εξης. ποιο ειναι το τελευταιο λειτουργικο για μακ υπολογιστης και απο που μπορει καποιος να το αγορασει? λογικα η απαντηση στο πρωτο ειναι το os x lion 10.7.4. για το απο που μπορει καποιος να το αγορασει δεν θελω να μου πειετε απο τη σελιδα της αππλε γιατι εκει εχω κοιταξει αλλα εχω χαθει λιγο με τα updates κτλ. θελω το λογισμικο για εγκατασταση σε νεο δισκο. ειναι για ενα φιλο και επειδη δεν εχω ασχοληθει με μακ εχω χαθει λιγο Το μόνο λειτουργικό σύστημα που μπορείς να αγοράσεις στην Ελλάδα σε κάποιο στερεό μέσο (physical media) είναι το Mac OS X Snow Leopard. Το Lion δεν κυκλοφορεί σε DVD αλλά διατίθεται μόνο για ηλεκτρονικό κατέβασμα (μέσω του App Store της Apple). Η Apple κυκλοφόρησε και USB Flash Drive με το Mac OS X Lion αλλά απ 'ότι φαίνεται είναι πλέον εξαντλημένο - πιθανόν εν όψει της κυκλοφορίας του OS X Mountain Lion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cleric Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 για να μην ανοιξω νεο τοπικ και επειδη αυτο αφορα το λιον θελω να ρωτησω το εξης. ποιο ειναι το τελευταιο λειτουργικο για μακ υπολογιστης και απο που μπορει καποιος να το αγορασει? λογικα η απαντηση στο πρωτο ειναι το os x lion 10.7.4. για το απο που μπορει καποιος να το αγορασει δεν θελω να μου πειετε απο τη σελιδα της αππλε γιατι εκει εχω κοιταξει αλλα εχω χαθει λιγο με τα updates κτλ. θελω το λογισμικο για εγκατασταση σε νεο δισκο. ειναι για ενα φιλο και επειδη δεν εχω ασχοληθει με μακ εχω χαθει λιγο μπορείς βέβαια να το αγοράσεις από το app store της apple και μετά να το περάσεις σε usb στικακι που βολέυει καλύτερα. Υπαρχουν ένα σωρό σελίδες με οδηγίες αν σε ενδιαφέρει αυτή η επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 ευχαριστω πολυ. θα κοιταξω τη λυση με το στικακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα