vag61 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 καλημέρα σε όλους. έχω windows 7 ultimate και έχω δημιουργήσει το εξής πρόβλημα. διέγραψα τον ιε9 και στην συνέχεια ο ιε8 δεν επανήλθε. νομίζοντας οτι μπορώ να ξαναπεράσω τον ιε8 διέγραψα και αυτόν (τον ιε9 τον διέγραψα με Revo Uninstaller). προσπαθώντας με επαναφορά συστήματος να επαναφέρω τον ιε8 βλέπω οτι η επαναφορά μου δίνει σαν σημεία επαναφοράς μόνο δυο ημερών. δηλαδή τα 8/7/2012 και 9/7/2012 και εγώ θέλω να πάω πίσω στις 1/7/2012. εάν γνωρίζει κανείς τι κάνω ευχαριστώ εκ των προτέρων.
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Κατέβασε τον από την Microsoft κ έναν άλλον υπολογιστή αν δεν έχεις καθόλου explorer και απλά εγκατέστησε τον γιατί με τα μπρος πίσω θα δημιουργήσεις άλλα προβλήματα.. Με την ευκαιρία κ αφού είσαι καθαρός από explorer δοκίμασε και κανέναν chrome η firefox αν θέλεις.
Aloyminas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Η αν θέλεις να κάνεις επαναφορά εκεί που σου βγάζει μόνο δύο σημεία όπως λες έχει και επιλογή περισσότερον σημείων επαναφοράς.Τσεκάρεις το κουτάκι πατάς οκ και σου εμφανίζει περισσότερα σημεία.
vag61 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 καλημέρα σε όλους. έχω windows 7 ultimate και έχω δημιουργήσει το εξής πρόβλημα. διέγραψα τον ιε9 και στην συνέχεια ο ιε8 δεν επανήλθε. νομίζοντας οτι μπορώ να ξαναπεράσω τον ιε8 διέγραψα και αυτόν (τον ιε9 τον διέγραψα με Revo Uninstaller). προσπαθώντας με επαναφορά συστήματος να επαναφέρω τον ιε8 βλέπω οτι η επαναφορά μου δίνει σαν σημεία επαναφοράς μόνο δυο ημερών. δηλαδή τα 8/7/2012 και 9/7/2012 και εγώ θέλω να πάω πίσω στις 1/7/2012. εάν γνωρίζει κανείς τι κάνω ευχαριστώ εκ των προτέρων. σας ευχαριστώ που απαντήσατε. μάλλον θα ακολουθήσω την γνώμη '' moviemakergr '' όσον αφορά τον ιε. το έψαξα και αλλού το θέμα και δεν βγαίνει τίποτε. και πάλι σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα