Προς το περιεχόμενο

Samsung G3 Station External HDD 2TB 85 play247.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H τιμή είναι χαμηλότερη σχεδόν και από των προ κρίσεως επιπέδων.

Μεγάλο + τα 3 χρόνια εγγύηση.

Από τις καλύτερες προσφορές αυτό τον καιρό για όποιον χρειάζεται άμεσα εξωτερικό δίσκο για αποθήκη και έχει υπομονή για την μεταφορά δεδομένων λόγω της USB 2.0 διασύνδεσης.

Λεπτομέρειες (Από το net):

1. Φοράει τον Samsung EcoGreen F3 HD203WI @ 5.400rpm

2. Αρχικό format του δίσκου σε FAT32.

3. Το κουτί δεν έχει ανεμιστήρα.

4. Δεν διαθέτει κουμπί on-off.

Δημοσ.

Θα ειχαν 1 τεμαχιο και ειπαν να κανουν και αυτοι λιγη διαφημιση μεσω insomnia.

μου λες οτι το ανέφερα μόνο και μόνο για να τους κάνω διαφήμιση? ξέρεις πόσο προσβλητικό είναι αυτο? εγω τους ειχα για σοβαρο καταστημα καθως έχω αγοράσει πολλές φορές απο εκεί ..

που να ξέρω οτι είχαν μικρο στοκ?

σε παρακαλώ να ανακαλέσεις αυτό που είπες ...

Δημοσ.

Θα ειχαν 1 τεμαχιο και ειπαν να κανουν και αυτοι λιγη διαφημιση μεσω insomnia.

εννοουσε προφανως

"Θα ειχαν 1 τεμαχιο και ειπαν να κανουν και αυτοι λιγη διαφημιση μεσω newsletter."

το newsletter τους αφορα ολους τους πελατες τους κ εγγεγραμμενους σε αυτο, ειπαν να βαλουν και αυτοι εναν κραχτη (με τοσα που συμβαινουν, μαλλον δεν πρεπει να το τραγικοποιουμε), δεν νομιζω να τους ενοιαζε αν αναφερθει στα μελη του insomnia.

Ασφαλως ευχαριστουμε τον topic starter Chief90 για την κοινοποιηση, +1.

Δημοσ.

μου λες οτι το ανέφερα μόνο και μόνο για να τους κάνω διαφήμιση? ξέρεις πόσο προσβλητικό είναι αυτο? εγω τους ειχα για σοβαρο καταστημα καθως έχω αγοράσει πολλές φορές απο εκεί ..

που να ξέρω οτι είχαν μικρο στοκ?

σε παρακαλώ να ανακαλέσεις αυτό που είπες ...

Φυσικα και δεν αναφερομουν σε εσενα. Για το καταστημα ελεγα, που εχουν 1 τεμαχιο και το χρησιμοποιουν σαν κραχτη για να μπεις εκει και ελπιζουν οτι αν δεν το βρεις θα παρεις κατι αλλο. Αισχρη τακτικη. Οσο για το insomnia επειδη εχει μεγαλη αναγνωσιμοτητα και αυτο το ειδικο θεμα για τις προσφορες, ηταν σιγουρο οτι θα εμπαινε εδω απο καποιον. Καμμια σχεση με εσενα η αναφορα μου, ισως δεν το διευκρινισα καταλληλα.

Δημοσ.

Φυσικα και δεν αναφερομουν σε εσενα. Για το καταστημα ελεγα, που εχουν 1 τεμαχιο και το χρησιμοποιουν σαν κραχτη για να μπεις εκει και ελπιζουν οτι αν δεν το βρεις θα παρεις κατι αλλο. Αισχρη τακτικη. Οσο για το insomnia επειδη εχει μεγαλη αναγνωσιμοτητα και αυτο το ειδικο θεμα για τις προσφορες, ηταν σιγουρο οτι θα εμπαινε εδω απο καποιον. Καμμια σχεση με εσενα η αναφορα μου, ισως δεν το διευκρινισα καταλληλα.

οκ σε ευχαριστώ που το διευκρίνισες :rolleyes:

πσ: το θέμα μπορεί να κλειδωθεί

Δημοσ.

Επειδή (και) τα καλά πρέπει να λέγονται, ενημερώνω ότι παρέλαβα σήμερα τον δίσκο που είχα παραγγείλει χθες γύρω στις 8:30 το πρωί.

Μετά το σχεδόν ταυτόχρονο θάνατο δύο seagate :cry:, χρειαζόμουν άμεσα κάποιον μεγάλο δίσκο για backup. Ο Θεός έστειλε τον Chief90, τον οποίο και υπερ-ευχαριστώ για την πληροφορία που μοιράστηκε μαζί μας.

Από το play247 δεν είχα ξαναγοράσει᾿ μου ήταν σχεδόν άγνωστοι. Δεν θα πω ακόμη ότι κέρδισαν έναν πελάτη, αλλά σίγουρα μπήκαν στους 5-6 σελιδοδείκτες μου και θα έχουν την προσοχή μου από εδώ και πέρα.

85€ + 4€ η courier είναι εξαιρετική τιμή για την εποχή.

ΥΓ: Ο δίσκος ήρθε φορμαρισμένος σε NTFS και ήδη φορτώνει δεδομένα με ταχύτητα εγγραφής περίπου 27-28 MB/s.

ΥΓ2: Αν είμαι ο μοναδικός που παρέλαβε, ενημερώστε με. Ίσως ήρθε η ώρα μετά από 5 χρόνια να ξαναπαίξω τζόκερ! :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...