Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χιλιοειπωμένη ερώτηση αλλά σημαντική.Έχω εδώ και κανά 2 χρόνια ένα laptop hp pavillion dv6 moonlight με επεξεργαστή amd athlon II dual-core M320 και με το που μπήκε το καλοκαίρι,και πάντα σύμφωνα με το core temp,οι θερμοκρασίες του είναι 71-72 βαθμοί όταν κάνω περιήγηση στο internet και όταν ανοίγω τα torrent φτάνει μέχρι 74.Παιχνίδια δεν παίζω.Απόψε έφτασε άγγιξε τους 77.Είναι φυσιολογικές αυτές οι θερμοκρασίες;Θα μου πείτε πέρασαν 2 καλοκαίρια,τι γινόταν τότε;Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ!Δεν είχα μπει ποτέ σε αυτή την διαδικασία.Τα είχα αφήσει όλα στον αυτόματο πιλότο.

ΥΓ:Έχω και μια βάση με ένα μικρό ανεμιστηράκι που μετακινείται.Την πήρα πριν κανά 10ήμερο μπας και πέσει λίγο η θερμοκρασία.Διαφορά ουσιαστικά δεν υπάρχει εκτός της περίπτωσης που ο υπολογιστής δεν χρησιμοποιείται παρά μόνο είναι ανοιχτός.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μάλιστα....αν βάλω την ηλεκτρικη σκούπα να ρουφήξει(χωρίς να τον ανοίξω....γιατί δεν ξέρω κιόλας!) εκεί που είναι το ανεμιστηράκι του λαπτοπ θα είναι σωστό ή λάθος;

xristoforos89:δεν τον έχω καθαρίσει ποτέ εσωτερικά γιατί είμαι τελείως άσχετος στο θέμα hardware.

Ntinaras:Τι είναι το undervoltage;Κάνοντας search στο site είδα πως το έχεις αναφέρει και σε άλλους,μα δεν μπόρεσα να βρω την ερμηνεία του.Αν και φαντάζομαι πως έχει σχέση με hardware.

Δημοσ.

Να βάλεις το στενό που έχει για ανάμεσα στους καναπέδες (ο ...Μπερνούλι που λέγαμε,με τους νόμους του),θα ρουφήξει εστιασμένα και πιό πολύ λόγω στένωσης...

Δημοσ.

κατεβαζεις λιγο τη ταση λειτουργιας του επεξεργαστη,ωστε να καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια και ετσι να ζεσταινεται λιγοτερο.

δεν χανεις σε επιδοσεις καθολου.

απλα μεχρι να βρεις τη σωστη ταση θα τρως μπλε οθονες :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...