Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

όπως φαίνεται και από τον τίτλο του θέματος θέλω βοήθεια με ups. Έχω ήδη ένα ups το οποίο είναι το Nova 600 AVR αλλά δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ και το έχω βάλει έτσι πάνω στο imac και δεν έχω κάνει κάποιες ρυθμίσεις. Θα ήθελα κάποιος να μου πει αν χρειάζονται συγκεκριμένες ρυθμίσεις και γενικά να με βοηθήσει με το όλο θέμα γιατί εγώ είμαι ανίδεος. Κρίμα να πάθει κάτι το πουλάκι μου το πλήρωσα και δυο χιλιάρικα...

Ευχαριστώ εκ το προτέρων!

Δημοσ.

Τα ups δε χρειάζονται ρυθμίσεις.. απλά παίζουν!! Είναι ουσιαστικά μια μεγάλη μπαταρία +σταθεροποιητης τάσης

Τώρα, αν έχει κάποια σύνδεση με υπολογιστή το λογισμικό του απλά θα σου αναφέρει μερικές τιμές, τίποτα το ιδιαίτερο..

Sent from my iXperiA 8s using Insomnia

Δημοσ.

Οταν ενα ups ειναι συνδεδεμενο με usb με το μηχανημα , μπορεις μεσω του λογισμικου να το ρυθμισεις να κανει ασφαλες shutdown τον iMac οταν γινει διακοπη ρευματος και εσυ δεν εισαι μπροστα στον υπολογιστη.

-------------------

Εδω η καλυτερη προστασια για τα 2000€ που εδωσες:

http://www.isquare.gr/store/applecare-protection-plan-for-imac.html

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει παντού λογισμικό για mac.. οπότε καλύτερη λύση είναι να προστατέψεις την επένδυσή σου με την επέκτασή εγγύησης όπως πολύ σωστά λέει ο haha

Δημοσ.

Euχαριστώ παίδες...! Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω αν και έχω την εγγύηση, αλλά μάλλον θα το ρίξω και μία επέκταση να 'μαι ήσυχος!

• Super Moderators
Δημοσ.

Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει παντού λογισμικό για mac.. οπότε καλύτερη λύση είναι να προστατέψεις την επένδυσή σου με την επέκτασή εγγύησης όπως πολύ σωστά λέει ο haha

Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει λογισμικό για Mac OS X. Έχω συνδέσει τον iMac με το UPS μου μέσω της θύρας USB και το λειτουργικό αναγνώρισε αυτόματα την ύπαρξη του UPS και εμφανίστηκε νέα καρτέλα στο System Preferences > Energy Saver. Προφανώς υπάρχει εγγενής υποστήριξη συσκευών UPS.

Δημοσ.

Βασικά δεν πρέπει να ψάξει τι είδους τροφοδοτικό έχει το imac; ξέρετε περί active pfc και προβλημάτων με μερικά ups

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει λογισμικό για Mac OS X. Έχω συνδέσει τον iMac με το UPS μου μέσω της θύρας USB και το λειτουργικό αναγνώρισε αυτόματα την ύπαρξη του UPS και εμφανίστηκε νέα καρτέλα στο System Preferences > Energy Saver. Προφανώς υπάρχει εγγενής υποστήριξη συσκευών UPS.

Να τα υποστηρίζει όλα το βρίσκω λίγο δύσκολο.. μακάρι βέβαια!!

Κ σου βγάζει εκεί ρυθμίσεις παρόμοιες με αυτές που ανέφερε ο haha?

Δημοσ.

Εγω εχω βαλει ενα UPS της APC και παρολο που δεν εχει λογισμικο για μακ , οπως λεει ο φιλος παραπανω το αναγνωρισε απο μονο του και μεσω των ρυθμισεων σου δινει καποιες επιλογες ωστε να μπορεις να το διαχειριστης.

Επισης σε διακοπη ρευματος που εγινε σχετικα προσφατα ειχα και την ευκαιρια να το δοκιμασω και δουλευει αψογα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...