atpleo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα. Έχω το nokia lumia 900 και θέλω να χρησιμοποιήσω το bluetooth για σύνδεση με άλλο Nokia ή με τον υπολογιστή. Ενώ όμως ενεργοποιώ το bluetooth και γράφει ότι είναι ενεργό και ανιχνεύσιμο η σύνδεση με οποιαδήποτε συσκευή αποτυγχάνει πάντα. Φανταστείτε ότι μέχρι και το Nokia suite κατέβασα για να το συνδέσω αλλά και πάλι τίποτα... Ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο κινητό που μου διαφεύγει??? Ευχαριστώ!
c0prse_grinder Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα. Έχω το nokia lumia 900 και θέλω να χρησιμοποιήσω το bluetooth για σύνδεση με άλλο Nokia ή με τον υπολογιστή. Ενώ όμως ενεργοποιώ το bluetooth και γράφει ότι είναι ενεργό και ανιχνεύσιμο η σύνδεση με οποιαδήποτε συσκευή αποτυγχάνει πάντα. Φανταστείτε ότι μέχρι και το Nokia suite κατέβασα για να το συνδέσω αλλά και πάλι τίποτα... Ξέρει κανείς αν πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο κινητό που μου διαφεύγει??? Ευχαριστώ! ελα ρε θηριο ακομα και το Nokia suite κατεβασες??? δεν θελει καποια ρυθμιση. απλα τα windows phone δεν υποστηριζουν bluetooth file transfers καλα πηγες και πηρες τοσο ακριβη συσκευη χωρις να ξερεις τα περι λειτουργικου του? αν θες να σου λυνονται οι αποριες χωρις να καθεσαι να το ψαχνεις ιδιαιτερα, γραψου στο myphone και ρωτα ο,τι χρειαζεσαι εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα