Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω πολύ χρόνο για να ψάχνω. Σε ευχαριστώ πάντως. Θα κατεβάσω άλλο player αν είναι. Έχετε να προτείνεται κανένα καλό?

Δημοσ.

Έχεις μαζί στον φάκελο με το αρχείο βιντεο και τον αγγλικό υπότιτλο; και εμένα μου παρουσιάζει αρκετές φορές αυτό το πρόβλημα. Διέγραψε ή μετακίνησε τον αγγλικό και δοκίμασε.

Δημοσ.

Έχεις μαζί στον φάκελο με το αρχείο βιντεο και τον αγγλικό υπότιτλο; και εμένα μου παρουσιάζει αρκετές φορές αυτό το πρόβλημα. Διέγραψε ή μετακίνησε τον αγγλικό και δοκίμασε.

Βασικά ο αγγλικός ήταν ενσωματωμένος στην τελευταία ταινία που το συνάντησα. Τι πρέπει να κάνω?

δεν ειναι θεμα player αλλα θεμα κωδικοποιησης....

δες το λινκ του theelf

Έχω δοκιμάσει να αλλάξω τις κωδικοποιήσεις αλλά δεν έγινε τίποτα... :confused:

Δημοσ.

Τώρα με ενσωματωμένους υπότιτλους, δεν έχω ιδέα. Και απορώ γιατί τους ενσωματώνουν κιόλας.

Περίμενε να σου απαντήσει ο TheELF ή κάποιος άλλος πιο ειδικός.

Σε άλλα αρχεία που δεν είναι ενσωματωμένοι οι υπότιτλοι δοκίμασες να αλλάξεις θέση στον αγγλικό; Και last question: δεν μπορείς να δεις την ταινία με τους αγγλικούς υπότιτλους;

Δημοσ.

Η ενσωμάτωση γίνεται για να εμφανίζονται οι υπότιτλοι και σε dvd players.

Οι ενσωματωμένοι υπότιτλοι εμφανίζονται πάντα, οι ελληνικοί που είναι σε ξεχωριστό αρχείο απλά εμφανίζονται από πάνω τους.

Τα ερωτηματικά είναι πρόβλημα κωδικοποίησης. Αυτό που μπορείς να κάνεις ως εύκολη λύση είναι να αντιγράψεις κάπου ένα αρχείο ταινίας στην οποία εμφανίζονται σωστά οι υπότιτλοι, να το ανοίξεις με το σημειωματάριο των windows, να ανοίξεις με τον ίδιο τρόπο και το αρχείο που δεν εμφανίζεται σωστά. Έπειτα να επιλέξεις όλο το περιεχόμενο του δεύτερου αρχείου και να το αντιγράψεις στο πρώτο(αφού διαγράψεις τα περιεχόμενά του). Τέλος αποθηκεύεις απλά το πρώτο αρχείο, το οποίο έχει τώρα τα περιεχόμενα του δεύτερου. Έτσι θα αποθηκευθεί το περιεχόμενο με τις ρυθμίσεις κωδικοποίησης που είχε το πρώτο αρχείο(αυτό που εμφανίζεται σωστά). Το μετονομάζεις, το βάζεις στον ίδιο φάκελο με την ταινία, και αν όλα πάνε καλά, θα εμφανίζεται σωστά πια.

Δημοσ.

Τώρα με ενσωματωμένους υπότιτλους, δεν έχω ιδέα. Και απορώ γιατί τους ενσωματώνουν κιόλας.

Περίμενε να σου απαντήσει ο TheELF ή κάποιος άλλος πιο ειδικός.

Σε άλλα αρχεία που δεν είναι ενσωματωμένοι οι υπότιτλοι δοκίμασες να αλλάξεις θέση στον αγγλικό; Και last question: δεν μπορείς να δεις την ταινία με τους αγγλικούς υπότιτλους;

Μπορώ να τη δω με αγγλικούς αλλά θα προτιμούσα με ελληνικούς. Για να αλλάξω και λίγο media player... έχετε μα προτείνετε κανένα καλό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...