Lantos00 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Είχα έναν western digital green 1 TB, όπου ήταν εγκατεστημένα τα WINDOWS 7 64bit. Tον αποσύνδεσα εγκατέστησα έναν VERTEX 3 και γύρισα στο BIOS την επιλογή από IDE σε AHCI. Έχω περάσει κανονικά windows,όλα δουλεύουν μια χαρά αλλά μόλις συνδέσω τον παλιό μου σκληρό έχω μήνυμα στο BOOT (sata 2 error press any key to restart) το σύνδεσα και σε άλλη sata και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Μόλις τον αποσυνδέσω ο SSD δουλεύει μια χαρά μόνος του. Καμιά ιδέα πώς να τον δει στο σύστημα? Σαν τελική λύση δεν με πειράζει αν πρέπει να τον φορμάρω αφού είδη έχω πάρει τα αρχεία που χρειάζομαι.
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Καλά θα ήταν να έβλεπες στο εγχειρίδιο της μητρικής για το τι εννοεί με το μήνυμα,αλλά γενικά το μόνο πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει είναι να μην άλλαξες της ρυθμίσεις για τον δίσκο εκκίνησης και να θέλει να ξεκινάει από τον παλιό όταν τον βάζεις.
Lantos00 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Τελικά η λύση βρέθηκε επρεπε να γίνει disable to SMART από τον HDD Link
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Τρέξε όμως και το Hard Disk Sentinel να δεις αν έχει πρόβλημα ο δίσκος,δες και την καρτέλα smart,γιατί δεν υπάρχει λόγος να σταματάει λόγου smart αν δεν έχει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα