Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια σε λιγους μηνες θα αναγκαστω να πουλησω τον υπολογιστη μου ο οποιος εχει τα παρακατω και θα ηθελα να μου πειτε το ποσο θα μπορουσε να πουληθει

αγορα απο πλαισιο τα χριστουγεννα του 2010 για περιπου 1200 ευρω

3-3.png

2-6.png

windowsrating.png

7-2.png

6-2.png

5-3.png

4-2.png

ακομα εχω μαζι 23'' monitor LG Flatron W2361V

Δεν ξερω αν χρειαζεστε και κατι αλλο. αν ειναι μου λετε και πως να το βρω!

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ευχαριστω δεν το ηξερα. Αν καποιος μοντ το θεωρει απαραιτητο ας το μεταφερει εκει αν γινεται. Παντως θα ηθελα να μου πειτε πια συοιχεια πρεπει να δειχνω απο το pc για να παιρνει ο αλλος μια ολοκληρωμενη και σωστη ιδεα

Δημοσ.

Ποσταρε ξανά εκεί. Ανάφερε:

Τροφοδοτικό, κουτί, μητρική, μνήμη, επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, σκληρό και ότι άλλο έχει. Με μια πρόχειρη ματιά και αν υποθέσουμε ότι κουτί τροφοδοτικό δεν είναι και από τα καλύτερα (πλαίσιο γαρ) υπολόγιζε γύρω στο 400αρι μαζί με την οθόνη.

Δημοσ.

Κατεβάζεις το gpu-z για την κάρτα γραφικών και βλέπεις ποιά ακριβώς είναι και το cpu-z για την μητρική (πηγαίνεις στην καρτέλα και βλέπεις). Για το κουτί βρες κάποια φωτογραφία στο internet και το τροφοδοτικό άνοιξε το καπάκι του υπολογιστή και δες τι γράφει. Αν και turbo-x θα είναι. Δύσκολα πάντως να ανέβει απο την τιμή που σου έδωσα.

Δημοσ.

Καλως θα τα ψαξω. Οπως βλεπεις δεν ειμαι μεγαλος γνωστης αλλα απο 1200 σε 400 σε 1 1/2 χρονο και με αριστα windows ratings μου φαινεται λιγο. Τελοσπαντων, εσεις ξερετε

Δημοσ.

Στα pc είναι πολύς χρόνος φίλε μου, δυστυχώς. Γιατί να πάρει κάποιος μεταχειρισμένα όταν με ελάχιστα παραπάνω παίρνει και καινούρια? Η αρχική τιμή αγοράς δεν παίζει ρόλο. Αυτό που έχει σημασία είναι τι υπάρχει ανταγωνιστικό στην αγορά όταν πουλάς. Αν λάβουμε υποψιν και ότι το πλήρωσες αρκετά υπερτιμημένο, καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να το δώσεις παραπάνω. Έχε επίσης υπόψιν σου ότι ο δείκτης εμπειρίας των windows δεν λέει κατι.

Δημοσ.

Δεν αντιλεγω απλα απο περιεργεια θα ηθελα ναε λινκαρεις σε τετοιο υπολογιστη καινουριο. Τεσπα μαζι σου ειμαι. Ο χρονος θα δειξει. Παντως κομματια τον πηρα οποτε υπερτιμημενο δεν θα μπορουσε να ειναι.

Δημοσ.

Δεν αγοράζεται πλέον καινούριος. Αν τον πήρες κομμάτια αλλάζει το πράγμα γιατί μπορεί να έχεις επιλέξει τροφοδοτικό, κουτί και μητρική καλής ποιότητας που μπορεί να σου δώσουν αρκετά + στην τιμή πώλησης.

Δημοσ.

Δε θυμαμαι να σου πω την αληθεια τι διαλεξα και τι προτειναν αυτοι. Θα τα κοιταξω και θα τα ποσταρω πιο συγκεντρωτικα.

Α επειδη ο λογος που τον πουλαω ειναι μεταναστευση, υπαρχει τροπος να τον παρω μαζι μου; Οχι ολοκληρο βεβαια αλλα κομματια και να αξιζει η διαδικασια;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...