Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Καλώς σας βρήκα , είμαι νέος στο φόρουμ σας , αν έγραψα σε λάθος θέμα διορθώστε με ;) ,πιστεύω ότι είστε ένα από τα καλύτερα φόρουμ στην Ελλάδα για αυτό και γράφτηκα εδώ!

Στο θέμα μας είμαι μαθητής γυμνασίου και θα ήθελα κάποιο υπολογιστή σε λειτουργία η μη η κομμάτια όπως (πχ μνήμες ram) να μου χαρίσουν καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και ο δικός μου πρέπει να έχει κλήση 10 αιτία :lol: , μου αρέσει το αντικείμενο και θα ήθελα να ασχοληθώ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Μιχάλης ;)

Δημοσ.

Γράψε τι έχεις αφού σου αρέσει κιόλας για να δούμε και εμείς αν αυτά που έχουμε διαθέσιμα σου ταιριάζουν..

Δημοσ.

Ο υπολογιστης μου φοραει intel Celeron CPU 1.80GHz , matrox graphics MGA-G200 AGP , ram στα 767mb και εχει 2 λειτουργικα windows xp professional και ubuntu 12,04 οπου το περασα χτες μπας ειναι πιο ελαφρης αλλα δεν εγινε δουλεια. Επισεις η μια απο της 2 θυρες usb εχει καει επιδει κτυπηθηκε απο κεραυνο :P

και εχει 40gb σκληρο.

Ειναι πραγματικα αργος.

ΥΓ: Το 2002 ειχε αλακτη η μητρικη γιατι καηκε.

Δημοσ.

Ωραία αυτά που έχω να σου δώσω αν σ'ενδιαφερουν είναι μια μητρική με έναν celeron νομίζω λίγο γρηγορότερο από τον δικό σου,μια AGP ακόμα για να κάνεις crossfire :P και μια μνήμη αν θυμάμαι καλά 512. Αν τα θέλεις πες μου να σου στείλω ένα τηλέφωνο σε pm για τα περαιτέρω.

Δημοσ.

Ωραία αυτά που έχω να σου δώσω αν σ'ενδιαφερουν είναι μια μητρική με έναν celeron νομίζω λίγο γρηγορότερο από τον δικό σου,μια AGP ακόμα για να κάνεις crossfire :P και μια μνήμη αν θυμάμαι καλά 512. Αν τα θέλεις πες μου να σου στείλω ένα τηλέφωνο σε pm για τα περαιτέρω.

Crossfire? Μαλλον κατι αλλο εννοεις.. Ακομα και να επεζε crossfire σε agp ,που δε παιζει ,θα εκανε crossfire την matrox που εχει? :shock:

Δημοσ.

αν χρειαστεις οθονη,μπορω να σου χαρισω μια AOC crt που εχω.ειναι λιγο παλια αλλα την κανει τη δουλεια της

Δημοσ.

Crossfire? Μαλλον κατι αλλο εννοεις.. Ακομα και να επεζε crossfire σε agp ,που δε παιζει ,θα εκανε crossfire την matrox που εχει? :shock:

LOL ! καλά δεν το ξέρεις εσύ ότι όλα γίνονται ? :P

just kidding φίλε μου γιατί δεν είναι τίποτα σπουδαίο αυτά που έχω..

ευχαριστω πολυ φιλε σου εστειλα πμ :) :)

Θα τα πούμε κάποια στιγμή μέσα στην μέρα.

Δημοσ.

αν χρειαστεις οθονη,μπορω να σου χαρισω μια AOC crt που εχω.ειναι λιγο παλια αλλα την κανει τη δουλεια της

Ευχαριστω πολυ φιλε , θα το εχω υποψην αλλα εχω ειδι 2 του ειδιου τυπου ;)

Δημοσ.

Η μητρικη σου ποια ειναι?

Παιζει να σου δωσω επεξεργαστη 2.4Ghz

(αλλα,μονο στην περιπτωση που δεν δω αλλο τρελο ορθογραφικο λαθος.Μαθητης γυμνασιου και τετοια λαθη...θα σε μαλωσω με την βεργα... :-D )

Δημοσ.

εγω φιλε εχω απολα :3

εχω ενα υπογειο με full κοματια απο pc.

cpu,ram,mobo(μερικες νμζω δεν δουλευουν),κουτια. πες μου αμα χρειαστης κατι, ευχαριστως να σου χαρισω μερικα κοματια

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ τον MoviemakerGr γιατα κομμάτια που μου έδωσες , dimpa16 χεχε τη σκότωσα πάλι την ορθογραφία :devil: θα σου πω αύριο γιατί δεν ξέρω πια έχω , πρέπει να βάλω κάποιο πρόγραμμα να δω τα στοιχεία της , thenamnamnam για κάποια μνήμη αν ήθελες άλλα παλιού τύπου.

Δημοσ.

dimpa16 η μια μητρική είναι PRESCOOT 800.

thenamnamnam και η δυο μητρικές παίρνουν DDR 400 , επίσης αν έχεις κάποιον σκληρό δίσκο.

Ntinaras ευχαριστώ αλλά έχω πολλά καλώδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...