micahel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Γεια σας! Καλώς σας βρήκα , είμαι νέος στο φόρουμ σας , αν έγραψα σε λάθος θέμα διορθώστε με ,πιστεύω ότι είστε ένα από τα καλύτερα φόρουμ στην Ελλάδα για αυτό και γράφτηκα εδώ! Στο θέμα μας είμαι μαθητής γυμνασίου και θα ήθελα κάποιο υπολογιστή σε λειτουργία η μη η κομμάτια όπως (πχ μνήμες ram) να μου χαρίσουν καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και ο δικός μου πρέπει να έχει κλήση 10 αιτία , μου αρέσει το αντικείμενο και θα ήθελα να ασχοληθώ. Ευχαριστώ προκαταβολικά Μιχάλης
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Γράψε τι έχεις αφού σου αρέσει κιόλας για να δούμε και εμείς αν αυτά που έχουμε διαθέσιμα σου ταιριάζουν..
micahel Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ο υπολογιστης μου φοραει intel Celeron CPU 1.80GHz , matrox graphics MGA-G200 AGP , ram στα 767mb και εχει 2 λειτουργικα windows xp professional και ubuntu 12,04 οπου το περασα χτες μπας ειναι πιο ελαφρης αλλα δεν εγινε δουλεια. Επισεις η μια απο της 2 θυρες usb εχει καει επιδει κτυπηθηκε απο κεραυνο και εχει 40gb σκληρο. Ειναι πραγματικα αργος. ΥΓ: Το 2002 ειχε αλακτη η μητρικη γιατι καηκε.
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ωραία αυτά που έχω να σου δώσω αν σ'ενδιαφερουν είναι μια μητρική με έναν celeron νομίζω λίγο γρηγορότερο από τον δικό σου,μια AGP ακόμα για να κάνεις crossfire και μια μνήμη αν θυμάμαι καλά 512. Αν τα θέλεις πες μου να σου στείλω ένα τηλέφωνο σε pm για τα περαιτέρω.
baskon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ωραία αυτά που έχω να σου δώσω αν σ'ενδιαφερουν είναι μια μητρική με έναν celeron νομίζω λίγο γρηγορότερο από τον δικό σου,μια AGP ακόμα για να κάνεις crossfire και μια μνήμη αν θυμάμαι καλά 512. Αν τα θέλεις πες μου να σου στείλω ένα τηλέφωνο σε pm για τα περαιτέρω. Crossfire? Μαλλον κατι αλλο εννοεις.. Ακομα και να επεζε crossfire σε agp ,που δε παιζει ,θα εκανε crossfire την matrox που εχει?
Chris92 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 αν χρειαστεις οθονη,μπορω να σου χαρισω μια AOC crt που εχω.ειναι λιγο παλια αλλα την κανει τη δουλεια της
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Crossfire? Μαλλον κατι αλλο εννοεις.. Ακομα και να επεζε crossfire σε agp ,που δε παιζει ,θα εκανε crossfire την matrox που εχει? LOL ! καλά δεν το ξέρεις εσύ ότι όλα γίνονται ? just kidding φίλε μου γιατί δεν είναι τίποτα σπουδαίο αυτά που έχω.. ευχαριστω πολυ φιλε σου εστειλα πμ :) Θα τα πούμε κάποια στιγμή μέσα στην μέρα.
micahel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 αν χρειαστεις οθονη,μπορω να σου χαρισω μια AOC crt που εχω.ειναι λιγο παλια αλλα την κανει τη δουλεια της Ευχαριστω πολυ φιλε , θα το εχω υποψην αλλα εχω ειδι 2 του ειδιου τυπου
dimpa16 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Η μητρικη σου ποια ειναι? Παιζει να σου δωσω επεξεργαστη 2.4Ghz (αλλα,μονο στην περιπτωση που δεν δω αλλο τρελο ορθογραφικο λαθος.Μαθητης γυμνασιου και τετοια λαθη...θα σε μαλωσω με την βεργα... )
thenamnamnam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 εγω φιλε εχω απολα :3 εχω ενα υπογειο με full κοματια απο pc. cpu,ram,mobo(μερικες νμζω δεν δουλευουν),κουτια. πες μου αμα χρειαστης κατι, ευχαριστως να σου χαρισω μερικα κοματια
micahel Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 ευχαριστώ πολύ τον MoviemakerGr γιατα κομμάτια που μου έδωσες , dimpa16 χεχε τη σκότωσα πάλι την ορθογραφία θα σου πω αύριο γιατί δεν ξέρω πια έχω , πρέπει να βάλω κάποιο πρόγραμμα να δω τα στοιχεία της , thenamnamnam για κάποια μνήμη αν ήθελες άλλα παλιού τύπου.
thenamnamnam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 ολες η μνημες δυστιχως DDR 400 σου κανουν? τι αλλο χρειαζεσε? μπορει να το εχω
micahel Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 dimpa16 η μια μητρική είναι PRESCOOT 800. thenamnamnam και η δυο μητρικές παίρνουν DDR 400 , επίσης αν έχεις κάποιον σκληρό δίσκο. Ntinaras ευχαριστώ αλλά έχω πολλά καλώδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα