άδικος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Αααα και κάτι άλλο το 2ο ρουτερ έχει μόνο. Μια θήρα εθερνετ να βάλω το switch που έχω εκεί για να παίρνει το pc του υπογείου και να ανεβάσω εθερνετ από το switch?? Και μόνο αυτό θα κάνω η θέλει ρυθμίσεις για να δουλέψει με τα ρουτερ??? Δε κατάλαβα πάλι. Αν έχεις 2 router & 1 switch τότε κάνε αυτό που σου έγραψα & αντί για το 2ο router βάλε το switch & δεν χρειάζεται ρυθμίσεις. Είναι απλό. Αν διαβάσεις τι γράφω θα καταλάβεις. Δε χρειάζεται να ρωτάς τα ίδια γιατί σου έχω γράψει ακριβώς τι να κάνεις. Λίγο προσοχή θέλει.
taslikos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δε κατάλαβα πάλι. Αν έχεις 2 router & 1 switch τότε κάνε αυτό που σου έγραψα & αντί για το 2ο router βάλε το switch & δεν χρειάζεται ρυθμίσεις. Είναι απλό. Αν διαβάσεις τι γράφω θα καταλάβεις. Δε χρειάζεται να ρωτάς τα ίδια γιατί σου έχω γράψει ακριβώς τι να κάνεις. Λίγο προσοχή θέλει. ενταξει σε ευχαριστω πολυυυκατι τελευταιο πλζζ μετα απο το switch μπορω να συνδεσω το 2ο ρουτερ για να εχω και ασυρματο????
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 αν συνδεσεις το δευτερο ρουτερ τοτε πρεπει να κανεις ρυθμισεις στο δευτερο ρουτερ.αναλογως αν ειναι adsl router η απλα ρουτερ θα χρειαστουν και αλλες ρυθμισεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα