heavyaris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα σας. Το τελευταίο δίμηνο ο υπολογιστής ξαφνικά "παγώνει" (και επανέρχεται μόνο με επανεκκίνηση) ανά μερικές μέρες. Έχω παρατηρήσει ότι όταν γίνεται αυτό πάντα παίζει βίντεο κάποιος browser (όχι απαραίτητα youtube, stream-αρω και διάφορα ελληνικά κανάλια καθώς βρίσκομαι στο εξωτερικό). Μέσα σε αυτό το δίμηνο δοκίμασα να ανοίγω το youtube και κάθε άλλο βίντεο, εκτός από τον mozilla, με τον chrome, και τον internet explorer. Άρα δεν είναι θέμα browser/flash plugin. Memtest είχα τρέξει αρκετές ώρες και όλα οκ. Οι drivers της gpu είναι οι τελευταιοι - 301.42. Οι drivers της μητρικής βλέπω είναι από το 2009, αλλά και πάλι τί να πρωτοκατεβάσω από το: http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=1&m=P6T&hashedid=QtpKQuERkuYw6trc Επίσης πρέπει να ελέγξω μάλλον και τους δίσκους; Στο τελευταίο κόλλημα είδα στον event viewer error 0x8000000000000002. Σε αυτό το άρθρο http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-system/microsoft-error-0x8000000000000002/c8174075-37fd-4e9b-b9ff-4d4db099bbcb Προτείνουν διάφορους ελέγχους, απλά πρίν τους κάνω ήθελα να ρωτήσω εάν είχε κανείς παρόμοια εμπειρία. Το σύστημα μου είναι: Win 7x64 sp1 Mb: ASUS P6T Cpu: I7-930 2.8 GHZ Ram: 18g OCZ Gpu: ASUS ENGTS250/DI/1GD3 CUDA 1GB Raid 0: WESTERN DIGITAL CAVIAR
sistah Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Παρομοια εμπειρια ειχα και εγω, αλλα μονο οταν επαιζα games. Ομως το καθε pc ειναι διαφορετικο, οποτε κανε τα τεστ. Ενας καλος οδηγος, παρομοιος με το link που εβαλες ειναι αυτος .
heavyaris Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ok ξεκινάω τα τέστ, το πρώτο το έκανα με την κάρτα γραφικών για 18 λεπτά στο 99% έφτασε 95 βαθμούς και δεν παρατήρησα πρόβλημα, συνεχίζω στα άλλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα