evga_s Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Παιδια καλησπερα,εβαλα στον i5 2500k το multi στο 45 και auto το ρευμα. ετρεξα prime95 για κανενα 2ωρο περιπου με ανοιχτα το cpu-z και το coretemp και πηρα αυτα τα αποτελεσματα.Η φωτο ειναι ενω τρεχει το prime95.Eπισης να πω πως ειναι πρωτη φορα που κανω oc στον cpu και γενικα για την πλατφορμα 1155 και δεν ξερω σχεδον τιποτα.Μονο multi πειραξα.Επισης θελω να μου πειτε γιατι στο ενα προγραμμα το core temp ενω τρεχει το prime μου δειχνει οτι παει στα 3300 (100x33) ενω στο cpuz μου βγαζει κανονικα 4500mhz?Τρεχει ή οχι στα 4500 ο επεξεργαστης μου? Και τελευταια ερωτηση,μηπως το VID ειναι υψηλο του επεξεργαστη μου ή οχι? EIKONA EΔΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evga_s Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Κανεις ρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evga_s Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Κανενας τα φωτα του ρε παιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 καταρχας μην παιζεις με auto ρευματα και δευτερον ασε κανα τεταρτο το Prime να στρεσαρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evga_s Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Το prime το αφησα πολυ και οι τιμες ειναι αυτες που σας ειπα..δεν ειναι λιγο το ρευμα που παιζει τα 4.5ghz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Με το prime δεν στρεσαρεις, απλως γαργαλας τον 2500k. Στρεσαρε με linx/intelburntest με περασμενο το sp και τα set εντολων για sandy bridge. Και ποτε o/c με auto τα ρευματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα