Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω επιδει φτιαχνω την δικη μου ψυξη για σκληρο ,εχω απορια για 2 πραγματα.

1ον) Το ανεμηστηρας πρεπει να ριχνει αερα στον σκληρο δισκο η να βγαζει αερα

2ο) Ποια μερια πρεπει να ψυχει. Την πανω η την κατω? Θα με βοηθουσατε πολλυ αν μου απαντουσατε γιατι τωρα φτιαχνω την ψυκτρα! Ευχαριστω!

Οριστε και μια φωτο για να καταλαβεται τι θελω να πω!

post-220388-0-79747800-1341850432_thumb.jpg

Δημοσ.

Ο (ψυχρός) αέρας θα πρέπει να κατευθύνεται προς το πάνω μέρος του δίσκου. Επίσης σιγουρέψου πως η κάτω πλευρά έχει περιθώριο να "ανασάνει".

Δημοσ.

Οκ το εφτιαξα! Ευχαριστω να σε καλα!! Τωρα εχω βαθμους απο 34-36. Ειναι καλα σε θεμα θερμορκασιας?

Φιλε πως ακριβως το εκανες ενδιαφερομαι και εγω για κατι παρομοιο.Ευχαριστω εκ των προτερων...

Δημοσ.

Φιλε πως ακριβως το εκανες ενδιαφερομαι και εγω για κατι παρομοιο.Ευχαριστω εκ των προτερων...

..ακόμη κι ένα απλό ανεμιστηράκι (και "80άρι" ακόμα, ή "120άρι") να βάλεις να φυσάει πάνω του, όπως προειπώθηκε, αρκεί πάντως για να ρίξει μέχρι και καμμιά 10αριά βαθμούς...Ένα θέμα βέβαια είναι όπου κι αν το απιθώσεις (μέχρι και απλά να κάτσει πάνω στον δίσκο, αν υπάρχει χώρος), να φροντίσεις να μην ακουμπήσει κάτι πάνω στη φτερωτή του και την χάσεις...

Δημοσ.

Πηρα ενα cd rom οπου ειχα για πεταμα, και εκανα αυτο που λενε και τα παιδια. Εκανα μια μεγαλη τρυπα στην μεση και εκει εβαλα τον ανεμηστιρα. Αλλα παντως αν θες τη γνωμη μου μη το κανεις. Εγω τωρα το εχω μετανιωσει γιατι περα απο την ταλαιπωρια να το φτιαξεις, ειναι αντιαισθητικο. Οταν το εβαλα μεσα στο κουτι φενοταν μια αιδια!

Καλυτερα να αγορασεις ενα. Το πολυ 15 ευρω να δωσεις μαζι με το ανεμηστιρακι. Θα αγορασω και εγω!

Δημοσ.

...αντί πάντως για "θήκη" (από CD-ROM εν προκειμένω), πιο αισθητικά αποδεκτό -και συνάμα φτηνό- θα ήταν απλά -κάποιος που έχιε κέφια βεάβια- να βέλει κανείς ένα "πλέγμα" πάνω από τη φτερωτή του ανεμιστήρα, και να τον πιάσει (διακριτικά) στα πλαϊνά του δίσκου με μονωτική ταινία...

Δημοσ.

...αντί πάντως για "θήκη" (από CD-ROM εν προκειμένω), πιο αισθητικά αποδεκτό -και συνάμα φτηνό- θα ήταν απλά -κάποιος που έχιε κέφια βεάβια- να βέλει κανείς ένα "πλέγμα" πάνω από τη φτερωτή του ανεμιστήρα, και να τον πιάσει (διακριτικά) στα πλαϊνά του δίσκου με μονωτική ταινία...

Το πιστευεις ετσι ακριβως το εκανα μετα? Στην τελικη ομως δεν ειδα καποια διαφορα στην θερμοκρασια. εως 36 το πολυ 37 ειχα και πριν βαλω ανεμηστηρα.!

Δημοσ.

Ε τότε έχεις καλή κυκλοφορία αέρα στο εσωτερικό του κουτιού, ήδη. Γιατί όντως κάπου γύρω στους 35-40 θα έχεις, αν βάλεις ανεμιστήρα πάνω του. Που μια χαρά θερμοκρασία είναι btw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...