Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ξερει κανεις πως παιρνω το preview για 8 64 bit ;

Εχεις κατεβασει την Ελληνικη preview ;

Tην αγγλική

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά , μπορεί κάτι να χάνω , αλλά στα λινκ που δίνει έψαξα και δεν λέει πουθενά οτι όσοι έχουντην release preview εκδοση θα μπορούν να κάνουν την αναβάθμιση με 40€ . Υπάρχει κάποιο επίσημο λινκ να το επιβεβαιώνει αυτό;

Δημοσ.

Δε ξέρω τι παίζει με την release preview αλλά σε όλες τις περιπτώσεις τα 40e ισχύουν αν υπάρχει γνήσιο κλειδί απο xp/vista/7 καθώς μιλάμε για upgrade αγορά.

Δημοσ.

Τα Windows 8 RP είναι δωρεάν αυτη την στιγμή για όλους . Όσον αφορά τα 7άρια του θείου , δεν νομίζω ν αγίνεται κάτι τέτοιο αφου θέλει πιστοποιημένο γνήσιο κλειδί...

Δημοσ.

δλδ όσοι έχουν βάλει την Release Preview των Windows 8 (τσάμπα) θα αναβαθμίζουν σε Windows 8 Pro με 40 euro, not bad...

Μια ερώτηση. Έχω εγκατεστιμένη μια έκδοση των windows 8 με όνομα "customer preview" δεν περιλαμβάνομαι σε αυτούς που δικαιούνται αναβάθμιση σε Windows 8 Pro με 40 euro?

Δημοσ.

ναι αλλα να μας πουνε και σε ποσους απο τους παραπανω υπολογιστες,βγαλανε το 8 στις πρωτες 24 ωρες. :devil:

Εεπ, εγώ τα έβγαλα 3-4 ημέρες μετά διότι δεν είχα χρόνο. :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

Μια ερώτηση. Έχω εγκατεστιμένη μια έκδοση των windows 8 με όνομα "customer preview" δεν περιλαμβάνομαι σε αυτούς που δικαιούνται αναβάθμιση σε Windows 8 Pro με 40 euro?

no idea για αυτό, αλλά έτσι κι αλλιώς το Release Preview είναι free...

Δημοσ.

Εεπ, εγώ τα έβγαλα 3-4 ημέρες μετά διότι δεν είχα χρόνο. :devil:

χαχαχα :devil:

εγω τα εβγαλα μετα απο 15m.μαλιστα χρειαστηκα να ψαξω στο νετ για να βρω που ειναι κρυμενο το shutdown button. :mrgreen:

Δημοσ.

Παιδιά , μπορεί κάτι να χάνω , αλλά στα λινκ που δίνει έψαξα και δεν λέει πουθενά οτι όσοι έχουντην release preview εκδοση θα μπορούν να κάνουν την αναβάθμιση με 40€ . Υπάρχει κάποιο επίσημο λινκ να το επιβεβαιώνει αυτό;

http://www.zdnet.com/microsoft-confirms-windows-8-testers-to-get-40-upgrade-price-too-7000000409/

Δημοσ.

Παιδιά νομίζω δεν το διαβάζετε καλά ...

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και είναι φυσιολογικό να μην ισχύει, δεν είναι και κορόιδα...

Διαβάστε ξανά και προσέξτε οτι λέει , οτι κάτι τέτοιο θα ισχύει μόνο εαν έχεις πάει απο γνήσια windows XP/7/Vista στην RP μέσω του assistant. Δλδ για να ισχύσει η προσφορά εγω πρέπει να έχω γνήσια Windows , μέσω upgrade assistant να πάω Windows 8 RP και μετά σου δίνει την δυνατότητα η Microsoft να μην μπείς στην διαδικασία να κάνεις φορματ και να ξαναπερνάς τα γνήσια Windows , να γίνεται το upgrade offer μέσω της RP.... είπα κι εγω...

• Moderators
Δημοσ.
Οι εταιρικοί πελάτες (και πολύ πιθανόν οι συνδρομητές των υπηρεσιών MSDN και TechΝet)θα είναι οι πρώτο [...]

Εμείς τα φοιτητάκια (MSDNAA) θα τα έχουμε διαθεσιμα απο το τελος καλοκαιριου επισης; :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...