skoros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Παιδια ξερει κανεις πως παιρνω το preview για 8 64 bit ; Εχεις κατεβασει την Ελληνικη preview ; Tην αγγλική
PaPpaS_gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Παιδιά , μπορεί κάτι να χάνω , αλλά στα λινκ που δίνει έψαξα και δεν λέει πουθενά οτι όσοι έχουντην release preview εκδοση θα μπορούν να κάνουν την αναβάθμιση με 40€ . Υπάρχει κάποιο επίσημο λινκ να το επιβεβαιώνει αυτό;
TechManiac Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δε ξέρω τι παίζει με την release preview αλλά σε όλες τις περιπτώσεις τα 40e ισχύουν αν υπάρχει γνήσιο κλειδί απο xp/vista/7 καθώς μιλάμε για upgrade αγορά.
ektor7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ξέρει κανείς αν είναι ΟΕΜ έκδοση ή θα μπορούμε να την μεταφέρουμε κ σε άλλο μηχανημα?
johnbond Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Με έκδοση του θείου win 7 γίνεται να αναβαθμίσεις σε 8 rp;
ektor7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Με έκδοση του θείου γίνεται να αναβαθμίσεις σε 8; Ναι!
PaPpaS_gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Τα Windows 8 RP είναι δωρεάν αυτη την στιγμή για όλους . Όσον αφορά τα 7άρια του θείου , δεν νομίζω ν αγίνεται κάτι τέτοιο αφου θέλει πιστοποιημένο γνήσιο κλειδί...
mathanasakis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 δλδ όσοι έχουν βάλει την Release Preview των Windows 8 (τσάμπα) θα αναβαθμίζουν σε Windows 8 Pro με 40 euro, not bad... Μια ερώτηση. Έχω εγκατεστιμένη μια έκδοση των windows 8 με όνομα "customer preview" δεν περιλαμβάνομαι σε αυτούς που δικαιούνται αναβάθμιση σε Windows 8 Pro με 40 euro?
Haldol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 ναι αλλα να μας πουνε και σε ποσους απο τους παραπανω υπολογιστες,βγαλανε το 8 στις πρωτες 24 ωρες. Εεπ, εγώ τα έβγαλα 3-4 ημέρες μετά διότι δεν είχα χρόνο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μια ερώτηση. Έχω εγκατεστιμένη μια έκδοση των windows 8 με όνομα "customer preview" δεν περιλαμβάνομαι σε αυτούς που δικαιούνται αναβάθμιση σε Windows 8 Pro με 40 euro? no idea για αυτό, αλλά έτσι κι αλλιώς το Release Preview είναι free...
KilliK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Εεπ, εγώ τα έβγαλα 3-4 ημέρες μετά διότι δεν είχα χρόνο. χαχαχα εγω τα εβγαλα μετα απο 15m.μαλιστα χρειαστηκα να ψαξω στο νετ για να βρω που ειναι κρυμενο το shutdown button.
Hal9000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Παιδιά , μπορεί κάτι να χάνω , αλλά στα λινκ που δίνει έψαξα και δεν λέει πουθενά οτι όσοι έχουντην release preview εκδοση θα μπορούν να κάνουν την αναβάθμιση με 40€ . Υπάρχει κάποιο επίσημο λινκ να το επιβεβαιώνει αυτό; http://www.zdnet.com/microsoft-confirms-windows-8-testers-to-get-40-upgrade-price-too-7000000409/
skiabox Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 http://www.zdnet.com...too-7000000409/ Καλή φάση , αρκεί να μην αλλάξουν γνώμη.
PaPpaS_gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Παιδιά νομίζω δεν το διαβάζετε καλά ... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και είναι φυσιολογικό να μην ισχύει, δεν είναι και κορόιδα... Διαβάστε ξανά και προσέξτε οτι λέει , οτι κάτι τέτοιο θα ισχύει μόνο εαν έχεις πάει απο γνήσια windows XP/7/Vista στην RP μέσω του assistant. Δλδ για να ισχύσει η προσφορά εγω πρέπει να έχω γνήσια Windows , μέσω upgrade assistant να πάω Windows 8 RP και μετά σου δίνει την δυνατότητα η Microsoft να μην μπείς στην διαδικασία να κάνεις φορματ και να ξαναπερνάς τα γνήσια Windows , να γίνεται το upgrade offer μέσω της RP.... είπα κι εγω...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Οι εταιρικοί πελάτες (και πολύ πιθανόν οι συνδρομητές των υπηρεσιών MSDN και TechΝet)θα είναι οι πρώτο [...] Εμείς τα φοιτητάκια (MSDNAA) θα τα έχουμε διαθεσιμα απο το τελος καλοκαιριου επισης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα