Προς το περιεχόμενο

iPad & External Disk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το νέο iPad, έχω κάνει jailbreak και έχω βάλει την εφαρμογή ifile.

Εάν αγοράσω το apple connection kit θα μπορώ να συνδέσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο στο iPad μέσω του connection kit και να δω τα αρχεία που έχει μεσω του ifile? :-D

Δημοσ.

Έχω το νέο iPad, έχω κάνει jailbreak και έχω βάλει την εφαρμογή ifile.

Εάν αγοράσω το apple connection kit θα μπορώ να συνδέσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο στο iPad μέσω του connection kit και να δω τα αρχεία που έχει μεσω του ifile? :-D

Mπά δεν νομίζω. Πάντως εγώ δεν το κατάφερα ποτέ. Είτε με με σκληρό που παίρνει ρεύμα απο την USB είτε με σκληρο που παίρνει ρεύμα απο την μπριζα. Μόνο τις κάρτες μνήμης της φωτογραφικής διαβάζει . Αν εσύ το καταφέρεις πόσταρε πως το έκανες.

Δημοσ.

Θεωρητικα,για να παίξει ένας δίσκος USB στο iPad(Ifile) θα πρέπει να είναι FAT/FAT16/FAT32 και όχι NTFS.Απο εκεί και πέρα δεν του φτάνει η ενέργεια του iPad θέλει εξωτερική τροφοδοσία.Υπάρχουν καποια USB hub που παίρνουν εξωτερικη τροφοδοσία για USB που απαιτούν ενέργεια.Εγω έχω Kingston 4gb datatraveler 5 χρόνων και παίζει μια χαρά αλλά

Μου έχουν τύχει όμως και ασυμβατοτητες.

Δημοσ.

Και γω τα ίδια βρήκα απ´ την αναζήτηση που έκανα. Θα παρω ένα απ´ το ebay και θα δοκιμάσω. Διάβασα ακόμη ότι η apple στην 4.2(?) κατέβασε την ενέργεια που μπορεί το ipad να "δίνει" στην τροφοδοτούμενη συσκευή από 100 σε 20ma με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

υπαρχει και πιο απλο σκεπτικο με το επιθυμιτο αποτελεσμα. τον κοινο μας εξωτερικο σκληρο δισκο τον συνδεουμε πανω στο ruter (το οποιο πρεπει να εχει εισοδο usb) και μπορουμε να "δουμε" τον σκληρο ως συσκευη συνδεδεμενη στο δυκτιο και να περιηγηθουμε στα αρχεια της απο το ipad

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή το topic είναι παλιό αλλά έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα τώρα. Σήμερα υπάρχουν λύσεις για να συνδέσεις ipad με external disk? Εκτός από αυτό της apple που είναι σχετικά ακριβό..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...