Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερώτηση είναι η εξής. Πως γίνεται να καταλάβω εάν πάει να κάει / κάηκε μία κάρτα γραφικών. Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατι, ένα ωραίο πρωινό, πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή, ανοίγει κανονικά και έτσι όπως πάω να ανοίξω να μπω λίγο στο diablo ξαφνικά νιώθω τα γραφικά να είναι "κάπως" , απο εκεί και πέρα είτε μου έκανε artifacts είτε blinkare η οθόνη και μου έλεγε ότι ο driver failare και έγινε επανεκίννηση. Το θέμα είναι ότι έχω 2χ ίδιες κάρτες (οι οποίες είναι gtx 280 και τις είχα σε sli). Πως γίνεται όμως να χαλάσανε και οι 2 μιας και είτε τις έβγαλα και τις 2, άνοιξα το pc μία με την 1η μία με την 2η ακόμα και με τις 2 σε διαφορετική σειρά και κάθε φορά μου έκανε τα ίδια. Artifacts, κλείσιμο και άνοιγμα ξανά των drivers και όταν πήγαινα ξανά στην επιφάνεια εργασίας να είναι έτοιμες να κλείσουν εντελώς.

Το σύστημα μου είναι i7 920, 700αρι coolermaster silent pro, gtx 280 x2 . Καμιά ιδέα για να δω εάν πραγματικά τα έφτυσαν οι κάρτες ή είναι κάτι άλλο. Και εάν είναι οι κάρτες, γίνεται ταυτόχρονα να τα έφτυσαν και οι 2?

Δημοσ.

Αν σου βγάζει artifacs η κάρτα είναι στα τελευταία της αλλά δεν ξέρω πως γίνεται να χαλάσουν και οι 2 ταυτόχρονα.Υπάρχει τρόπος να την φτιάξεις χωρίς σίγουρα αποτελέσματα.Αύριο θα δοκιμάσω αυτόν τον τρόπο σε μια connect 3d 4850 που μου βγάζει artifacs.

Αν σου βγάζει artifacs η κάρτα είναι στα τελευταία της αλλά δεν ξέρω πως γίνεται να χαλάσουν και οι 2 ταυτόχρονα.Υπάρχει τρόπος να την φτιάξεις χωρίς σίγουρα αποτελέσματα.Αύριο θα δοκιμάσω αυτόν τον τρόπο σε μια connect 3d 4850 που μου βγάζει artifacs.

Δημοσ.

σημείωση1: σε ένα benchmark 2009 εκεί που έδιναν πίεση η 2η (η παλιά) ανέβασε ξαφνικά ένα τρελό νούμερο (115 oC) και απο τότε στο bf3 με το που πήγαινε να ζοριστεί το σύστημα το ψιλοκρεμούσε. Βέβαια 2 μήνες diablo 3 ποτέ δεν μου έκαναν νερά σαν sli μέχρι και σήμερα που αυτήν την στιγμή που μιλάμε το έβαλα και στο λεπτό πάνω άρχισε να σπάει η εικόνα και να κολάει σε idle κατάσταση.

Να πάω με την μία για αλλαγή ή μπορεί να είναι και κάτι άλλο (τροφοδοτικό σκεφτόμουν αλλά και ολοκαίνουργιο είναι [ούτε 4 μήνες] και έχει φάει 1 άντε 2 διακοπές ρεύματος ).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Μην βιάζεσαι...

Στο κάνει και σε άλλα games ή μονο στο D3? Ρωτάω γιατί υπάρχει πρόβλημα με artifacts μετά από το patch που έγινε πριν 10 μέρες. Δες εδώ και άλλαξε το Triliniar Filtering όπως περιγράφεται στο post 4.

Κι όπως λες κι εσύ, δύσκολα να πήρες και τις 2 κάρτες με την μία στο χέρι ;) Κάνε το παραπάνω και μάλλον θα είσαι ΟΚ.

Δημοσ.

Μην βιάζεσαι...

Στο κάνει και σε άλλα games ή μονο στο D3? Ρωτάω γιατί υπάρχει πρόβλημα με artifacts μετά από το patch που έγινε πριν 10 μέρες. Δες εδώ και άλλαξε το Triliniar Filtering όπως περιγράφεται στο post 4.

Κι όπως λες κι εσύ, δύσκολα να πήρες και τις 2 κάρτες με την μία στο χέρι ;) Κάνε το παραπάνω και μάλλον θα είσαι ΟΚ.

όχι, crysis μου έσβηνε τον υπολογιστή και wow μου πέταξε λίγα artifacts (θα πεις ίδια εταιρεία) και μετά μου έλιωσε το μηχάνημα

Μην βιάζεσαι...

καταρχήν... μόλις μάλλον κέρδισες ποτάκι το σάββατο βράδυ στο pearl στο τραπέζι μου...

η ιστορία έχει ως εξής... ΠΑΝΤΑ άνοιγα πρώτα το diablo με αποτέλεσμα να μου γαμάει τους drivers και να πετάει τα artifacts, και επειδή πάντα μα πάντα το θεωρούσα σαν το ποιο "lag free" παιχνίδι ξεκινούσα με αυτό και έτσι τα έπαιρνε η μπάλα όλα... αφού έκανα κανα 10άλεπτο δοκιμές δεν μου έβγαλε ούτε 1 πρόβλημα έως τώρα... battlefield 3 μου πέταξε στα 10 λεπτά μόνο σε έναν τοίχο ένα "σαν" artifact (3 τρίγωνα μαύρα σε έναν τοίχο) και γενικά φάνηκε σαν να παίζει...

αυτά που λέτε το σκατοπαίχνιδο... που το ξετρύπωσες όμως αυτό το πράγμα μου λες?

Δημοσ.

θες να πεις ότι ήμασταν 2 άτομα που έχουμε λύσει / δέσει πάνω από 1000 pc / έχουμε στήσει δίκτυα και ούτε για πλάκα δεν συνδυάσαμε το πρόβλημα με το diablo. Σκέψου ότι επόμενο βήμα ήταν λύσιμο και μελέτη της κάρτας τι μπορεί να έπαθε

Δημοσ.

:)

Έτσι είναι με τα κωλοPC. Κάποια στιγμή ένας πετάει κάτι άσχετο αλλά από το πουθενά δίνει την λύση και τρελαίνεσαι!!! Απλά είναι αυτό που είπες πρώτος εσύ. Δύσκολα να πάνε και οι 2 κάρτες με την μία την ίδια στιγμή. Οπότε κοιτάς το "next best thing". Αφού είναι γνωστό πως σχεδόν όλα τα Games είναι κακογραμμένα και τα patches πότε λύνουν προβλήματα, πότε δημιουργούν. Κάνεις κι ένα search "Diablo III artifacts" και τσουπ βλέπεις μπόλικα Links από το site της Blizzard -> bingo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...