Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδής γράφω πολλά κείμενα τελευταια σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο καλό πληκτρολόγιο που να είναι εύκολο στην πληκτρολόγηση μεγάλων κειμένων. Έχετε να προτείνετε τίποτα;

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει κάποιο κυρτό πληκτρολόγιο?!

Αν πιστεύεις ότι δεν θα σε βολέψει τότε απλά θα σου πρότεινα οποιοδήποτε πληκτρολόγιο αρκεί να έχει προστατευτικό για τους καρπούς...

Δημοσ.

Επειδής γράφω πολλά κείμενα τελευταια σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο καλό πληκτρολόγιο που να είναι εύκολο στην πληκτρολόγηση μεγάλων κειμένων. Έχετε να προτείνετε τίποτα;

δεν μας λες και λιγο το budget που θες να διαθεσεις για να σου προτεινουμε αναλογως?

Δημοσ.

δεν μας λες και λιγο το budget που θες να διαθεσεις για να σου προτεινουμε αναλογως?

Όντως σημαντική παράλειψη. Διαθέτω γύρω στα 30 ευρώ. Δεν με ενδιαφέρει να είναι wireless.

Δημοσ.

Μέχρι τώρα έχω δει αυτά και μου άρεσαν:

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Turbo-X-Wireless-Desktop-DWLC-4000.htm

και

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Turbo-X-DW200-Illuminated-Multimedia-Keyboard-CG-EL2035M.htm

γενικά με ενδιαφέρει να βρω κάτι αθόρυβο και εύκολο στην πληκτρολόγηση

Δημοσ.

Η μικρή εμπειρία μου σε πληκτρολογιση μου έχει δείξει πως τα γραμμικα πληκτρολόγιο ( δεν είναι και τόσο δοκιμές όρος) δεν βολεύουν καθόλου, πχ σε λάπτοπ (ακόμα και Mac) η ένα sidewinder που έχω.

Όπως είπε ο φίλος πιο πάνω ψάξε κάτι σε καμπυλωτο. Αυτα που λες ότι είδες και σου άρεσαν τα δουλειές ή απλα στο μάτι;

Προσωπικά όταν έγραφα την πτυχίακη μου αγόρασαν αυτο κ με βόλεψε πολυ

Microsoft curve keyboard 2000

Δημοσ.

Προσωπικά όταν έγραφα την πτυχίακη μου αγόρασαν αυτο κ με βόλεψε πολυ

Microsoft curve keyboard 2000

Δοκίμασα αυτό το πληκτρολόγιο που το είχε ένας συνάδελφος στη δουλειά. Άνετο στο πληκτρολόγημα και ξεκούραστο αλλά μου φαίνεται ότι κάνει λίγο θόρυβο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...