kotsis1990 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 γεια σας παιδιά έχω στα χερια μου ένα hp pavillion dv9000eu και έχω ένα μικρό προβληματάκι , η δεύτερη slot δεν διαβάζει τη ram δηλαδή το μηχάνημα κανονικά από τι μάνα του τρέχει με 2gb ram dual channel αλλα με το cpu-z "αναγνωριζει" μονο το 1gb της ram το μηχάνημα τρέχει με: intel core 2 δυο T7200 2.00ghz 2.00ghz ddr2 2gb ram (2x1gb)*(kai den divazei to channel 2) invidia go 7200 256mb windows 7 ultimate 32bit αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει τηα ημουν ευγνωμων
corrupted Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Εχεις κανει σκατζα τις μνημες και ξερεις οτι φταιει το slot ή το υποθετεις? Αν το υποθετεις απλα, αλλαξε τες και δες τι γινεται. Αν εισαι τυχερος και ειναι καμμενη η μνημη, την αντικαθιστας. Αν οχι, πας για επισκευη. Η αγοραζεις μια μεγαλυτερη μνημη για το "καλο" slot και το αφηνεις οπως ειναι.
kotsis1990 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 ναι τι σκατζαρα και οι μνήμες είναι ok απλά πριν πάω στον μάστορα σκεφτόμουνα μήπως υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο software το οποιο ίσος μπορούσα να διορθώσω μονος μου πχ ρυθμίσεις bios κλπ αλλα το bios μου δεν έχει advanced και για αυτό ρώταγα
corrupted Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Εφοσον εχει προβλημα το slot, δεν μπορεις να κανεις κατι. Απο την αρχη ηταν ετσι ή εγινε μετα απο x διαστημα χρησης? Απο περιεργεια ρωταω περισσοτερο... Φυσιολογικα πρεπει να αλλαχτει ολη η μητρικη. Και δε νομιζω να σε συμφερει οικονομικα. Οποτε μηπως απλα να αγορασεις μια μεγαλυτερη μνημη π.χ 2 GB ή 4 GB (εφοσον παιρνει) και να την εχεις σε single channel?
kotsis1990 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 κοιταξε φιλε τσάμπα το πήρα από ένα φίλο αλλα κατά αλλα συμπεριφέρεται κανονικά το άνοιξα και από μέσα η η μητρηκη ήταν αστέρι kai για αυτό υπέθεσα μήπως ήταν από αλλου το πρόβλημα , άμα έχει ζημια το slot(με το μάτι οι επαφές φενονται τζίτζι)η η μητρική φτιάχνεται ?
corrupted Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Φυσικα και φτιαχνεται, αλλα οχι απο το μαστορα της γειτονιας. Πρεπει να απευθυνθεις στην HP. Τηλεφωνο 801 11 75 400, Δευτέρα με Παρασκευή / 08.30-18.00 http://www8.hp.com/gr/el/contact-hp/phone-assist.html Φανταζομαι πως ειναι και εκτος εγγυησης, οποτε κανε ενα τηλεφωνο, πεσ'τους το προβλημα και ρωτα ποσο κοστιζει η επισκευη...
kotsis1990 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Σ' ευχαριστώ φίλε μου που ασχολήθηκες με το θέμα μου. Ήσουνα κατατοπιστικότατος.
kotsis1990 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 παιδια δεν το φανταζεστε το ανοιξα ολο το καθαρισα (γιατι ειχε μαζεψει την μανα και τον πατερα το)υ και δουλεψε μια χαρα thanks anyway
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα