Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους.

Έχω πρόβλημα με τον ήχο όταν συνδέω τον αποκωδικοποιητή... έχω εικόνα αλλά δεν έχω καθόλου ήχο.

Το monitor είναι LG FLATRON M227WD 22άρη και το χρησιμοποιώ και σαν δεύτερη οθόνη για τον υπολογιστή.

Με τον υπολογιστή είναι συνδεδεμένη με DVI καλώδιο ενώ με τον αποκωδικοποιητή με HDMI. Η οθόνη έχει ενσωματωμένα ηχεία και επιλέγω στο menu του αποκωδικοποιητή ο ήχος να βγαίνει από το HDMI. Δε μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο δεν έχω ήχο. Χρειάζομαι ξεχωριστό καλώδιο για τον ήχο;

Αφήστε το εντάξει.. Το έλυσα το θέμα...

Θα πρέπει ο ήχος της τηλεόρασης να είναι ρυθμισμένος στο τέρμα πριν γυρίσεις στον αποκωδικοποιητή...

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα!εγώ έχω ένα αντίστοιχο θέμα.Έχω έναν αποκωδικοποιητή dreambox 4 μήνες.σήμερα το πρωί που το άνοιξα έχω εικόνα στην τηλεόραση αλλά καθόλου ήχο όταν είναι συνδεδεμένο με hdmi.Παρ όλα αυτά με scart έχει εικόνα και ήχο.Επιβεβαίωσα ότι δεν φταίει η τηλεόραση ούτε όμως κ το hdmi.καμιά ιδέα κανείς?? Υπάρχει περίπτωση λόγω έντονων καιρικών φαινομένων να κάηκε η θύρα του Hdmi?Ήταν ενεργοποιημένος την ώρα της καταιγίδας.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...