Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω ενα προγραμμα για να γραφει τα παιχνιδια που παιζω δηλαδη να τα καταγραφει μαζει με τον ηχο

εαν εχετε κατι να πρωτεινετε εκτος απο το φραπς γιατι αυτο εχω και για να γραψει κατι πιανει παρα πολυ χωρο στον δισκο

Δημοσ.

konver με πιο προγραμμα μετα? και σε τι μορφη πρεπει να το κανω ωστε να κατεβει παρα πολυ κατω σε mb αν ξερει κανεις

Δημοσ.

konver με πιο προγραμμα μετα? και σε τι μορφη πρεπει να το κανω ωστε να κατεβει παρα πολυ κατω σε mb αν ξερει κανεις

Η ποιότητα δεν σε νοιάζει καθόλου;;;;

Με άλλα λόγια, για ποιο λόγο το θες το τελικό βίντεο;;;Απλά για youtube π.χ. ;;

Δημοσ.

Κατέβασε το XmediaRecode στην αρχική οθόνη στο profile διάλεξε youtube έχει όλες της αναλύσεις που δέχεται το youtube εγώ θα πρότεινα το YouTube 854x480 (mp4) σαν μέση λύση,αλλά πειραματίσου μόνος σου με όλες(με ένα μικρό κλιπ για να μην περιμένεις πολύ) να δεις ποια σου αρέσει/βολεύει περισσότερο σε σχέση MB/ποιότητα.

Μετά ανοίγεις το αρχείο πατάς add job και μετά encode.

Κάτω στο Destination: σου λέει που το αποθηκεύεις,μπορείς αν το αλλάξεις πριν κάνεις encode.

Δημοσ.

για να μην ανοιγω αλλο θεμα θελω και εγω να κανω εγγραφη παιχνιδιων.Εχω δοκιμασει το fraps αλλα κολλαει..Μπορειτε να προτεινεται κατι που να μην εχει πολλες απαιτησεις?

Δημοσ.

Το fraps έχει της λιγότερες αφού δεν κάνει καθόλου συμπίεση,αν έχεις σύγχρονο σύστημα κάνε ένα defraggler στον σκληρό μπας και σκαλώνει ο δίσκος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...