JonSchafferGR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Γειά σας, έχει ο πατέρας μου έναν υπολογιστή που τον χρησιμοποιεί για την δουλειά του και πριν απο 1 μηνα έβγαλε ενα bad sector. Τώρα όμως ξαναβλέπω ότι ο υπολογιστής αργεί και πετάει όλο και συχνοτερα BSOD και λέμε να πάρουμε καινούργιο σκληρό. Απ΄ότι έχω δει βρήκα αύτον τον σκληρό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/SEAGATE-SATA-II-320-GB-16-MB-7200-11RPM-ST3320613AS.htm αλλά αν καποιος έχει να μου προτίνει κάποιον άλλον σκληρό που να κρατήσει κάποια χρόνια παρακάλώ πείτε μου. Όσο για την χωριτηκότητα δεν παίζει μεγάλο ρόλο καθώς δεν αποθηκεύουμε πολλά πράματα. Ευχαριστω εκ των υστέρον για τις απαντήσεις
TheELF Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Τρέξε μια το Hard Disk Sentinel και δώσε μας την αρχική εικόνα,δεν γίνεται με ένα bad sector να βγάζει bsod συνέχεια,λογικά κάποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει και θα δώσεις τσάμπα λεφτά για δίσκο.
kostandinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 http://www.adslgr.com/forum/threads/425346-Recertified-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%A4%CE%B9-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9
JonSchafferGR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 WOT??????????! 392 bad sectors??? Και εγώ που νόμιζα ότι 1 ήταν αρκετός . Πάντως τον είχα πάει τον υπολογιστή σε έναν ειδικό για επισκευή και μου είπε ότι είχε bad sectors και ότι αργά ή γρήγορα θα το ξανάκανε. Τώρα τι μπορώ να κάνω?
JonSchafferGR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Συγγνωμη για την καθυστέρηση αλλά νόμιζα ότι είχα συνάψει την φωτογραφία. Επειδή για κάποιο λόγο δεν μπορώ να κάνω επισύναψη σας λέω από εδώ τι μου βγάζει: There are 418 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. The drive found 16 bad sectors during its self test. There are 16 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. 188 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there. It is recommended to backup immediately to prevent data loss.
SOADNICK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 WOT??????????! 392 bad sectors??? Και εγώ που νόμιζα ότι 1 ήταν αρκετός . Πάντως τον είχα πάει τον υπολογιστή σε έναν ειδικό για επισκευή και μου είπε ότι είχε bad sectors και ότι αργά ή γρήγορα θα το ξανάκανε. Τώρα τι μπορώ να κάνω? Γατακι, 674 στον WD της υπογραφης μου... με το HDD Regenarator φτιαχνονται αλλα θελει πολλες ωρες. edit: 674 ελεγε το Ariolic Disk Scanner το Hard Disk Sentinel μου βγαλε 1000 κατι
JonSchafferGR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια αλλά και με το hdd regenerator μου βγάζει ότι ο σκληρός δεν έχει προβλήματα και ότι δεν εντόπισε κανέναν bad sector για να το διορθώσει... Πάει λοιπόν για πέταμα??
SOADNICK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τι να σου πω δεν ειμαι εμπειρος σε αυτο το θεμα και δεν ξερω καλυτερα ρωτα καποιον αλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα