sportymata Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Παίδες.έχω τρελαθεί ψάχνοντας συνέχεια Tutorials(οδηγούς σε video),γιατί θέλω να φτιάξω έναν ιό στην visual basic.Αν μάθετε σχετικά με ιό στην basic,ενημερώστε με.
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Πρώτον μάθε καλό προγραμματισμό, μετά σου έρχονται οι ιδέες από μόνες τους δεν χρειάζεται να πούμε κάτι.
nspyrou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Παίδες.έχω τρελαθεί ψάχνοντας συνέχεια Tutorials(οδηγούς σε video),γιατί θέλω να φτιάξω έναν ιό στην visual basic.Αν μάθετε σχετικά με ιό στην basic,ενημερώστε με. Γιατί? Εσύ τί θα κάνεις?? Θα πέσεις για ύπνο?? Σοβαρά τώρα,, έχεις την εντύπωση οτι κάποιος από εδω μέσα θα μπεί στη διαδικασία να σε ενημερώσει - άν βρεί κάποιο post ή μέρος κώδικα που μπορεί να είναι από οποιασδήποτε μορφής Trojan/Malware/RAT/Worm κλπ κλπ ?? Ψάξε - βρές - γράψε και όπου κολλήσεις και θέλεις συγκεκριμένες συμβουλές πόσταρε!!! Και για να σου αποδείξω οτι βαρέθηκες να ψάξεις σου παραθέτω το πρώτο link που βρέθηκε μπροστά μου μετά από 1.5 δευτερόλεπτο αφού άνοιξα το Google! ΕΔΩ!
javavall Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Παίδες.έχω τρελαθεί ψάχνοντας συνέχεια Tutorials(οδηγούς σε video),γιατί θέλω να φτιάξω έναν ιό στην visual basic.Αν μάθετε σχετικά με ιό στην basic,ενημερώστε με. Μέχρι το "θέλω να φτιάξω έναν ιό" όλα οκ, μετά όμως πετάς και το "στην visual basic".
nspyrou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέχρι το "θέλω να φτιάξω έναν ιό" όλα οκ, μετά όμως πετάς και το "στην visual basic". Εντάξει javavall,, VB.NET,, κακό μεν ως επιλογή έχεις δίκιο,, αλλά υπάρχουν και αρκετά δυνατά εργαλεία στημένα σε VB .. κακά τα ψέματα,, βλέπε Havij (SQL Injections κλπ), υπάρχουν βέβαια και Hosting apps στημένα σε VB για RATs. Aλλά,,, άλλο tool για exploits και RAT hosting apps, κι άλλο "ΙΟΣ" (ή κόρη ... ότι φύλο θες διάλεξε!)
migf1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Αντί να φτιάξεις ιό, θα σου πρότεινα να φτιάξεις αντίδοτο για κάποιον ιό. Με τα ίδια πράγματα θα ασχοληθείς για να το καταφέρεις (βασικά με περισσότερα) αλλά με διαφορετικό... μενταλιτέ, πιο χρήσιμο
Directx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Αν με την λέξη "ιό" έχεις υπόψη σου ένα λογισμικό που μπορεί να προσαρτά τον εαυτό του σε εκτελέσιμα αρχεία EXE (ως ξενιστής), τροποποιώντας εσωτερικά την δομή τους ώστε να εκτελείται παράλληλα με αυτά κλπ, τότε η χρήση 32bit ASSEMBLY είναι συνήθως μονόδρομος συνδυαζόμενη με ικανότατη γνώση περί της εσωτερικής δομής των εκτελέσιμων αρχείων (PE Images) του Λειτουργικού Συστήματος.
Downloadpercent Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 δεν είναι και τίποτα το δύσκολο, λογισμικό είναι και αυτό απλά πρέπει να βρεις τρόπους να κάνεις αυτά που θες χωρίς να φας πόρτα από λειτουργικό ή antivirus για αρχή φτιάξε ένα πρόγραμμα που κάνει delete την registry.
migf1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 ... για αρχή φτιάξε ένα πρόγραμμα που κάνει delete την registry. Ελπίζω να εννοείς το registry του δικού του μηχανήματος
Downloadpercent Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Αντί να φτιάξεις ιό, θα σου πρότεινα να φτιάξεις αντίδοτο για κάποιον ιό. Με τα ίδια πράγματα θα ασχοληθείς για να το καταφέρεις (βασικά με περισσότερα) αλλά με διαφορετικό... μενταλιτέ, πιο χρήσιμο Το θέμα είναι ότι εκτός από τις ενέργειες που κάνει ένας ιος που είναι φανερά από το σύστημα, μπορεί να κάνει 1002 άλλα που δεν τα παίρνεις χαμπάρι... πάντα είχα την περιέργεια πως εντοπίζουν τους ιούς οι εταιρίες αντιβιοτικών Ελπίζω να εννοείς το registry του δικού του μηχανήματος όσων το τρέξουν, αλήθεια ... σε αυτό το θέμα το λειτουργικό παρεμβαίνει(να στο απαγορεύσει);
migf1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 ... πάντα είχα την περιέργεια πως εντοπίζουν τους ιούς οι εταιρίες αντιβιοτικών Με λίγα λόγια με heuristics, που απλοϊκά σημαίνει "αυτο-εκπαιδευόμενες μαντεψιές" .. εξού και τα false alarms. ... όσων το τρέξουν,... tsk tsk tsk, bad-bad boy! αλήθεια ... σε αυτό το θέμα το λειτουργικό παρεμβαίνει(να στο απαγορεύσει); Αν έχει admin rights το επιτρέπει θαρρώ (δεν θυμάμαι απέξω για το κάθε λειτουργικό και για το κάθε version λειτουργικού).
iniohos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 οκ, το πρωτο σχολιο μου στο θεμα σβηστηκε καθως μαλλον ηταν αναρμοστο και επιθετικο. Για να το θεσω πιο απλα στον t.s. το να φτιαξεις εναν ιο ειναι δυσκολο. Το να τον φτιαξεις στην VB, ειναι δυσκολοτερο. Το να μαθεις προγραμματισμο ειναι ακομα πιο δυσκολο! Το να μαθεις την αρχιτεκτονικη λειτουργικων συστηματων ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολο. Οπου "δυσκολο", δεν σημαινει ακατορθωτο αλλα σημαινει παρα πολυ διαβασμα! Και διαβασμα σημαινει, διαβασμα! Δεν θα καταφερεις τιποτα αν παρακολουθεις βιντεακια στο youtube. Αν θες, ξεκινα με το "hello world" οπως το 99% των ανθρωπων. Κι αν και επιμενω πως εισαι απλα ενα troll, μπες στον κοπο να απαντησεις τουλαχιστον στους υπολοιπους που σε πηραν στα σοβαρα.
Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Υιό μπορείς να φτιάξεις με τους εξής δύο τρόπους.. α) Θα φας σερνικοβότανο και θα κάνεις την γενετήσια πράξη με την καλή σου. β) Θα βρέξεις τον υπολογιστή σου και θα τον αφήσεις σε ρεύμα αέρα (κατά προτίμηση ανάμεσα σε δύο μπαλκονόπορτες).
Lanike71 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Εγώ πάντως θα πρότεινα να μη φτιάξεις ιό. Μάθε προγραμματισμό και φτιάξε ένα πρόγραμμα χρήσιμο και δώσε το δωρεάν στον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι θα αισθανθείς πολύ περισσότερο ωραία από το να φτιάξεις κάτι που θα φανεί ότι έχεις κυριαρχία σε κάτι(που μπορεί να είναι ο υπολογιστής κάποιων).
Προτεινόμενες αναρτήσεις