Προς το περιεχόμενο

Best Macho Movie Contest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, παμε για εναν διαγωνισμο οπως συζηταγαμε και στο αλλο τοπικ?

Με αφορμη τα γενεθλια του Σταλονε την περασμενη βδομαδα, προτεινω εναν διαγωνισμο για την πιο βαρβατιλα ταινια ολων των εποχων. Κατα προτιμηση για την πιο βαρβατιλα "καλη" ταινια, δηλαδη να βλεπετε το εργακι, να εχει το χαβαλε του

Εχει να προτεινει καποιος ενα συστημα καταμετρησης των ψηφων?

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προτείνω να εξαιρέσουμε το Expendables όμως για ευνόητους λόγους.

Για τη καταμέτρηση ψήφων θα μπορούσαμε να γράφουμε όλοι αναγκαστικά ένα τοπ 5 με το νο1 να παίρνει 5 ψήφους, το νο2 4 κτλ κτλ κτλ.....

Δημοσ.

Καλο μου ακουγεται. Μπορω να μαζευω τις ψηφους. Να βαλουμε και ενα deadline για την ψηφοφορια

Δημοσ.

θα το ποστάρουμε εδώ δημόσια το τοπ 5 ε? Καλύτερα για να έχουμε και σχολιασμό...

Απλά κάνε αν θες λίγο πιο συγκεκριμένα τα κριτήρια με βάση τα αποία θα ψηφίσουμε...

(για τους άλλους το λέω που δε στροφάρουν και πολύ)

Δημοσ.

A man apart με τον Vin Diesel.

Escape from New York με τον Kurt Russel.

Wake of death με τον Van Damme.

Death wish με τον charles bronson.

Replacement killers με τον Chow Yun Fat.

Δημοσ.

το original ειναι καλυτερο.

To original είναι το Point Blank του 1967 με τον Lee Marvin και την Angie Dickinson, σωστά;

Δεν θυμάμαι να το έχω δει όμως.

Δημοσ.

To original είναι το Point Blank του 1967 με τον Lee Marvin και την Angie Dickinson, σωστά;

Δεν θυμάμαι να το έχω δει όμως.

ναι

Δημοσ.

Τα κριτηρια ειναι απλα

Οσο πιο πολυ αντριλικι,μαγκια και βαρβατιλα, τοσο καλυτερα (βαλε και Νικο Κουρκουλο μεσα)

Δεκτες και ταινιες που το ειδαν σοβαρα το θεμα πχ Τερμινειτορ και οσες ειχαν χαβαλε τυπου Die Hard, ακομα και τα 2 πρωτα Predators

Ψηφιζετε οποια θεωρειτε macho, αν προφανως βαλετε την Μπαρμπι, απλα θα την εχετε ψηφισει μονο εσεις και θα γινετε ρομπα

Θελετε μυστικη ή φανερη ψηφοφορια?

Να βαλουμε 2 βδομαδες οριο? Ειναι πολυ? Ειναι λιγο?

Ψηφιζετε 5 ταινιες με σειρα,

Η 1η παιρνει 5 βαθμους, η 2η παιρνει 2 κοκ

Αν ψηφισετε μονο 3 ταινιες, η 1η παιρνει 3 βαθμους κτλ

Α, και υπενθυμιση

Μιλαμε για Best Macho Movie, oχι More Macho Movie.

Δηλαδη ψηφιζετε ταινιες που σας αρεσαν κιολας. Πχ το Ραμπο 3 πιθανως ειναι πιο ματσο απο το 1ο Ροκυ, αλλα δεν τιθεται καν θεμα τι θα ψηφιζα σαν ταινια

Δημοσ.

:-( 5???? Μπορω να σκεφτω καμια 30αρια που πρέπει να ψηφισω για τιμησω τα παιδικά μου χρόνια! Θελω ομως και αιτιολογία όχι απλη απαριθμηση και φυσικά δόσιμο όσως ψηφισαν και της δικαιολογιας τους. π.χ.

Ροκι 1 γιατι, Γιοοοοοοο Αντριαννννν!!!!!!!!

Ματσετε γιατί, he gets the women and kills thw bad guys... Ισως μονο το τρειλερ να αρκει http://www.youtube.com/watch?v=wUNhrGg9_S8

Δημοσ.

1. Commando-1985 (top of the top, ξέρω απ'έξω σχεδόν κάθε ατάκα και τη ξεστομίζω μαζί με τον Άρνολντ)

2. Predator-1987 (γιατί όλη η ομάδα είνα ότι πιο macho έχει περάσει ποτέ από ταινία)

3. Die Hard-1988 (Bruce στα καλύτερά του)

4. Over The Top-1987 (μπορεί ο Stallone εδώ να ήταν λίγο φλωράκι αλλά Bull Hurley και λοιποί αγωνιζόμενοι όλα τα λεφτά)

5. Missing in Action-1981 (γιατί ο Chuck ήξερε το τρόπο από τότε)

Συμπέρασμα? 80s ruled.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...