Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να αγορασω ένα νέο π σι για gaming μπορω να διαθεσω μέχρι 600-650 ευρώ.λοιπον έχω 2 προτασεις απο τν κουτσό όλο...1η: CPU : intel core i3-2120 3.3ghz.

Μνήμη : ddr3 4 gb

Κάρτα γραφικών : nvidia GeForce gt 520 1gb

Χωρητικότητα hdd : 1 Tb 7200.

Λοιπον αυτο λέω να αγορασω αλλα δεν ψηνομαι κιόλας βασικά Απο πλαίσιο θέλω να αγορασω αλλα μπορω να το πάρω με δώσεις ;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

O υπολογιστής που βλέπεις είναι εντελώς ακαταλληλος για gaming... και φανταζομαι ο κοτσος θα το χρεωνει και κοντα στην εξωφρενική τιμη για τετοιο μηχανημα των 600-650ε.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να σε βοηθήσουμε...

http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Το πλαισιο γενικά δεν κανει ατοκες εκτος και αν πετυχεις σε καλή μερα τον Διευθηντή του εκάστοτε καταστήματος!!

Δημοσ.

SORRY GIA TA GREEKLISH ALLA DEN KSERW PWS ALLAZW GLWSSA SE MAC.

Ποσό που διαθέτουμε : 600-650

Χρήση υπολογιστή : gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Basika tipota to idietero

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: mono pirgo. o8onh exw mia fujitsu 17 inches

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? oxi

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).athina

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? apo to plasio

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? na to ftiaksoun autoi

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : windows 7

egw kuriws 8elw gia paixnidia tupou ; fornula 1 2012 -nba 2K12 KAI tetoia eyxaristw polu kai sorry ksana gia ta greeklis.....

Δημοσ.

Τα windows δεν μπορεις να τα περάσεις εσύ απο κανενα θείο??

Διότι είναι κρίμα να πεταχτει εκει παραπάνω απο το 1/6 του budget!

Ασε που μας ζορίζεις ασχημα με το πλαισιο το οποίο έχει μηδενική ποικιλία!!

Δημοσ.

Εκανα ότι μπορούσα... ελεο πλαισίου...

post-74154-0-84071400-1341830759_thumb.png

ok euxaristw poly re c na s pw.....exw kai ayto to ps CPU : AMD Phenom X4 9650 Agena 65nm Technology

RAM : 4.00 GB Dual-Channel DDR2 @ 401MHz

Motherboard : ECS Nettle3 (Socket AM2 )

Graphics : ATI Radeon HD 3600 Series

Οθονη : SyncMaster (1280x1024@60Hz)

Τροφοδοτικο : liteon ps-5301-08hf ( 300W )

ean allaksw karta grafikwn kai trofodotiko se ayta poy moy protines les na pezei to formula1 2012.????

Δημοσ.

Αν και παλλιος ο επεξεργαστής σου δεν παύει να είναι ένα τετραπύρηνος οποτε κατα την ταπεινη μου γνώμη με ένα σωστο τροφοδοτικο και μια καλή καρτα θα εισαι αρχοντας..

Προταση μου αφου σκεφτόσουν να τα σκασεις τα 600... ειναι να παρεις μια καλή οθόνη μιας και αυτη που έχεις ειναι ακατάλληλη πλέον... και μια ακομη καλυτερη καρτα γραφικών.

Κοινως ενα 160αρι για οθόνη και κανενα 240αρι για καρτα και ένα 50αρι για τροφοδοτικο.

και παλι κατω απο το αρχικο σου budget θα είσαι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...