Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα guys! Εχω ενα προβλημα που με ταλαιπορεί τελευταία...

μου προτεινε ενας φιλος να δοκιμασω το process explorer (P.E) της sysinternals που περιπου κανει τη δουλεια του κλασικου task manager. στις επιλογες αυτου υπαρχει μια που λεει ''αντικατασταση του task manager'' και αφου πειστηκα πως μου αρεσε ειπα να το καθιερωσω προκειμενου να ανοιγει αυτο πατωντας ctrl+shift+esc.

ωστόσο τελικα αλλαξα γνωμη και ειπα να επιστρεψω στον κλασικο task manager. Ξετικαρα την επιλογη για αντικατασταση στον P.E και εσβησα το .exe του αφου δεν εμφανιζοταν πουθενα ως προγραμμα.

ο taskmanager δεν εμφανιστηκε ωστοσο. ψαχνοντας στο νετ βρηκα οτι επρεπε να σβησω το registry του P.E απο το regestry editor όπως και εκανα αλλα συνεχιζει να μην καλειται ο windows task manager. στον φακελο System32 βρισκω το taskmgr.exe ,όμως οταν το κλικαρω μου πεταει:

''Windows cannot find 'C:\Windows\system32\taskmgr.exe' Make sure typed the name correctly, and then try again''

Τι λετε?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Πάτα στο πληκτρολόγιο WINDOWS+R (Εκτέλεση) και δώσε regedit kai OK

Μετά πήγαινε στο HKEY_LOCAL_MACHINE και ακολούθησε την παρακάτω διαδρομή:

HKEY_LOCAL_MACHINE->Software->Microsoft->Windows NT->

->CurrentVersion->Image File Execution Options

Βρες το κλειδί taskmgr.exe (θα μοιάζει με φάκελο) και όταν το πατήσεις θα δεις ότι μέσα θα έχει ένα Debugger. Διέγραψε όλο το κλειδί taskmgr.exe κλείσε το regedit και δώσε πάλι για εκτέλεση το taskmgr.exe

post-100994-0-36078000-1342006888_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...