Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το λέω γιατί το F1 είναι αρκετά απαιτητικό σε GPU και στα recommended ζητάει GTX460/5850 (αρκετά πάνω από την 6670). http://gamesystemrequirements.com/games.php?id=1426

αλλο τα recommended και αλλο τα minimum!

με τα recommended παιζεις το παιχνιδι στο Full Details...!!

ο ανθρωπος δεν νομιζω να εξεφρασε την επιθυμια να παιζει σε Full! απλα να παιζει ολα τα παιχνιδια με σχετικη ανεση!! και με την 6670 μπορει...!

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να σου γυρίσω λοιπόν ανάποδα αυτό που λες, και να πω πως στα Minimum κάνεις τόσες πολλές παραχωρήσεις στα φίλτρα και στην ανάλυση που το παιχνίδι γίνεται unplayable και δεν αξίζει ;)

Κι αν υποθέσουμε πως το recommended είναι το "όλα τέρμα και full" (που δεν είναι έτσι πχ είναι χωρίς ανοικτά τα ΑΑ/ΑF ή το πολύ στα 2x) η απόσταση των GTX460/5850 είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με την 6670. Να μιλούσαμε για 6770 να έλεγα ΟΚ, αλλά εδώ έχουμε σαφής διαφορά στις επιδόσεις. Και η εμπειρία μου λέει πως για να ευχαριστηθείς ένα game στα 1080p πρέπει να είσαι στα recommended.

Και για να προλάβω τον οποιοδήποτε φυσικά και δεν θα είναι στα min με την 6670, θα είναι πάνω από την μέση, μεταξύ min και rec.

Δημοσ.

ποιες διαφορες εχουν οι δυο μητρικες?οσο για τι καρτα γραφικων εχω μια απο το παλιο μ pc power color x1600 pro που θελω να ελπιζω οτι θα κανει για ανοιξω το συστημα...!!!οσο για τ καρτα γραφικων που ΘΑ παρω γι αυτο δεν εχω αποφασισει ακομα γτ σκεφτομαι να παρω πρωτα και να στησω το συστημα με το καρτα γραφικων που εχω (βλεπε χ1600) και αργοτερα να παρω μια καλη...!!!

Υ.Γ να σας πω οτι ειχα ενα παλιο pc με:

επεξεργαστης:Intel Pentium D στα 3.4Ghz

μητρικη:foxconn 945G7MA

τροφοδοτικο:Lattice ATX-400

δισκος:SATA 160GB

καρτα γραφικων:powercolor x1600 pro

μνημη:2.5GB

και επαιζα burnout ανετα και dirt3 ικανοποιητικα...!!!

να προσθεσω οτι η max αναλυση του monitor ειναι 1280χ1024

Δημοσ.

ninos30, δεν διαφωνουμε! στην ουσια το ιδιο λεμε!!

kwstas.K, για να σου δωσω ενα μετρο συγκρισης, εστω και στο περιπου, ετρεξα 2 παιχνιδια στο HTPC μου οπου εχω συνδεδεμενη επανω του, μια LG 42LM620S!

το DIRT 3, το οποιο ανεφερες κι εσυ, σε ρυθμισεις ολες HIGH, πλην του Post Process (MEDIUM) και του MSAA στο 2Χ μου εδωσε στο Benchmark test,τα εξης αποτελεσματα

1600χ900 = Avg 51fps - MIN 42fps

1920x1080 = Avg 41fps - min 31fps

και το BF3 σε MEDIUM ρυθμισεις χωρις SSAO, μου εδωσε

1600χ900 = 30-40fps

1920x1080 = 18-25fps

εντελως ενδεικτικα το αναφερω! επειδη ειχα κι εγω την περιεργεια, πως θα συμπεριφερεται η 6670 σε Full HD οθονη!!

δεν μπορουσα να δοκιμασω αυτη την αναλυση μεχρι πριν απο εναμιση μηνα, περιπου, που πηρα την τηλεοραση! το πισι μονιτορ μου, ειναι στα 1600χ900 (1,440,000pixels), το οποιο ειναι λιιιγο πιο υψηλοτερης αναλυσης απο το μονιτορ που εχεις εσυ, στα 1280χ1024 (1.310.720 pixels)..!

παντως, γενικοτερα, αν σε ενδιαφερει (και) το gaming, θα πρεπει να κανεις την καρδια σου πετρα, να κανεις λιγο υπομονη, να μαζεψεις λιγο χρημα ακομα και να πας σε καποια 6850 -τουλαχιστον!!- για να ευχαριστηθεις πραγματικα παιχνιδι!

κι εγω, μεχρι που πηρα την 5850 στο αλλο πισι, νομιζα οτι.... νταξει μωρε και οι μικρες καρτες καλα παιζουν...!! ειχα μεχρι 4850 τοτε..! αλλα μολις εβαλα την 5850 επανω, καταλαβα τη διαφορα!!! τα παιχνιδια ετρεχαν σαν νερακι! χωρις ψιλοκολληματακια, χωρις τρεμουλο..., αλλη αισθηση..!!

γι'αυτο σου προτεινω, αν σε ενδιαφερει το gaming, κανε λιγο υπομονη και παρε πιο καλη καρτα -οσο μπορεις!

Δημοσ.

ninos30, δεν διαφωνουμε! στην ουσια το ιδιο λεμε!!

Α καλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! :-D

γι'αυτο σου προτεινω, αν σε ενδιαφερει το gaming, κανε λιγο υπομονη και παρε πιο καλη καρτα -οσο μπορεις!

+1. Κι όπως λες, δεν χρειάζεται κάτι εξωπραγματικό. Μια 6850/5850 (έστω και μεταχειρισμένες με 100) είναι άλλη κατηγορία πως να το κάνουμε!

Δημοσ.

τν απορια με τα board δεν μ τ λύσατε...οσο για τα υπολοιπα πιστευω οτι HD6770 θα ειναι ικανοποιητικη...εσεις τι λετε

Δημοσ.

τν απορια με τα board δεν μ τ λύσατε...οσο για τα υπολοιπα πιστευω οτι HD6770 θα ειναι ικανοποιητικη...εσεις τι λετε

H μεγαλύτερη διαφορά τους είναι κάτι που δεν μπορείς να το δεις με το μάτι. Είναι η ποιότητα των capacitors που χρησιμοποιούνται. Η extreme έχει high-life Japaneses durable capacitors -> πιο σταθερό και μακροβιότερο OCing.

Αν αισθάνεσαι καλύτερα πάντως με την ΑSUS δεν θα χάσεις κάτι. Πάρε αυτήν.

Όσο για την 6770, σαφέστατα καλύτερη. Πρακτικά είναι η πρώτη gaming κάρτα. Γνώμη μου πάντως να βρεις να πάρεις με τα ίδια χρήματα μια μεταχειρισμένη 6850/5850 σε εγγύηση. Βγαίνουν αρκετά συχνά στις αγγελίες. πχ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/78055-sapphire-hd-5850/

Δημοσ.

του να σ πω...δεν ξερω..προτιμω να παρα μια καινουργια και ας θυσιασω και κατι απ τα γραφικα...αν και δεν νομιζω να εχω προβλημα...!!!

Δημοσ.

Για τις μητρικες, σου απαντησε ο προλαλησας. Ειναι θεμα ποιοτητας..!

Οσον αφορα την καρτα, επιμενω, μην κανεις υποχωρησεις, εφοσον σε ενδιαφερει το παιχνιδι. Θα το μετανιωσεις αργοτερα!

Αν θες, ακουσε μας και εμπιστεψου μας.

Δημοσ.

επεξεργαστης:AMD-6100

μητρικη:Asrock Socket AM3+ 970 Extreme3

μνημη-RAM:Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit

καρτα γραφικων:nVidia GeForce GTX 550 Ti DirectCU 1GB DDR5

τροφοδοτικο:Lepa Power Supply 500W ATX

πειτε μ αν θελει καμια αλλη αλλαγη γιατι αρχιζω να παραγγελνω...!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...