Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δλδ οποια και να παρω ειναι το ιδιο...?

Υ.Γ οχι δεν μου φτανουν...εεχω αλλους 2 εξωτερικους δισκους 1TB ο καθενας...και ειναι και οι δυο γεματη...σκεφτομαι αργοτερα να παρω ενα SSD

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις τα 13 ευρώ διαφορά, δεν βρίσκω απολύτως κανέναν λόγω να πας στην Asrock μεταξύ των 2.

Η Asrock φοράει το 770(ΝΒ)/SB710 και η ASUS το κατά πολύ νεότερο/καλύτερο 970(NB)/SB950 chipset, και μεταξύ άλλων υποστηρίζει και CF (σε 16/4 όμως).

Ανταγωνιστική της ASUS που έβαλες είναι αυτή η AsRock η οποία είναι και καλύτερη στο OCing (ελέω heavy-duty capacitors)

Δημοσ.

λιπον εχω καταλήξει στα εξεις και θελω να μ πειτε αν με το συστημα αυτο θα μπορω να παιζω ανετα παιχνιδια racing (need for speed,burnout,F1)

επεξεργαστής:AMD-FX6100

μητρικη:Asus Socket AM3+ M5A97

καρτα γραφικων:ATI Radeon HD6670 1GB DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI (Asus)

μνημη RAM:Kingston Value 4GB DDR3 x2 δλδ 8GB

τροφοδοτικο:Lepa Power Supply 500W ATX 24 pin

δισκος:160GB sata (μαλον θα βαλω και SSD)

Δημοσ.

Έχω να ρωτήσω κάτι!Γιατί 6100 και όχι 2130??

Πιο futureproof λυση λόγο περισσοτερων πυρήνων!

Δημοσ.

Χμμ. Δεν ξέρω απλά η amd απλά δεν πάει πουθενά με αυτά που βλέπω. Και επειδή λέει και για gaming o kostas η intel δεν παίζεται σε αυτόν τομέα

Πιο futureproof λυση λόγο περισσοτερων πυρήνων!

Όποιον και να πάρει βέβαια θα μείνει ευχαριστημένος και ο amd σίγουρα θα είναι πιο futureproof.

Δημοσ.

Αν και στο άρθρο φαίνεται να τα πανε καλά και οι δυπύρινοι στα συγκεκριμένα game που ΔΕΝ ειναι cpu depended κανω quote ένα μερος του κειμένου για αυτούς που συνεχίζουν να προτείνουν δυπύρινους δε low budget gaming συστήματα έναντι των fx..

While we didn't test like a gazillion of games, we can see that there's a trend here, and it looks like any modern Triple-Core or better processor is good enough to allow us to enjoy any of today's games or of the recent past without any sacrifices.

Because some games have issues ( low fps or even some weird stuttering ) when we run them on a Dual-Core processor, we don't feel right or safe enough to recommend any Dual-Core processor to you.

However, we can guarantee you that if you buy a decent Quad-Core processor, like an Intel Core i7-2500K for example, or an i7-920, or an i5-760 or an AMD Phenom II x4 or x6 CPU you'll be fine.

Δημοσ.

Ακριβως! στην ουσια δεν λεει κανεις, οτι ειναι αργοι επεξεργαστες.

απλως σημερα -και ακομη περισσοτερο στο προσεχες μελλον-, που τα παιχνιδια γινονται περισσοτερο multicore depended, οι διπυρηνοι απλα ειναι ανεπαρκεις, λογω λιγοτερων πυρηνων!!

ειναι δλδ, σαν να πας να κανεις Offrοad ειδικη, με δικινητο αυτοκινητο....!!!! :devil:

Δημοσ.

Αν και στο άρθρο φαίνεται να τα πανε καλά και οι δυπύρινοι στα συγκεκριμένα game που ΔΕΝ ειναι cpu depended κανω quote ένα μερος του κειμένου για αυτούς που συνεχίζουν να προτείνουν δυπύρινους δε low budget gaming συστήματα έναντι των fx..

Καλά, βέβαια το άρθρο τα μπερδεύει λίγο, καθώς θεωρεί απλά ...decent τον i5 2500K στα games και μετά πετάει δίπλα και κάτι phenom.

Η ουσία πάντως δεν αλλάζει, αν δεν έχει κάποιος στο πίσω μέρος του μυαλού του την μεσοπρόθεσμη αναβάθμιση, δεν έχει νόημα να πάει πια σε διπύρηνο.

Δημοσ.

Η ουσία πάντως δεν αλλάζει, αν δεν έχει κάποιος στο πίσω μέρος του μυαλού του την μεσοπρόθεσμη αναβάθμιση, δεν έχει νόημα να πάει πια σε διπύρηνο.

Βρε βρε πως αλλάζειτο συναισθημα καμια φορά!!! :P :P :P

Δημοσ.

εγω θελω να πειτε αν θα ειμαι καλιμενος απο θεμα επεξεργαστη και μητρικης γιατι καρτα γραφικων εχω μια για να κανω τ δουλεια μ και στο μελον βαζω κατι παραπανω και περνω μια καλη...!!!

Δημοσ.

εγω θελω να πειτε αν θα ειμαι καλιμενος απο θεμα επεξεργαστη και μητρικης γιατι καρτα γραφικων εχω μια για να κανω τ δουλεια μ και στο μελον βαζω κατι παραπανω και περνω μια καλη...!!!

Στο προηγούμενο post σου έβαλες στην σύνθεση και μια 6670 ενώ τώρα λες έχεις μία (αυτήν εννοείς?).

Το λέω γιατί το F1 είναι αρκετά απαιτητικό σε GPU και στα recommended ζητάει GTX460/5850 (αρκετά πάνω από την 6670). http://gamesystemrequirements.com/games.php?id=1426

Κατά τα άλλα μια χαρά είσαι. Αν και προσωπικά θα έβαζα με κλειστά μάτια την Asrock που σου έβαλε ο cabdik: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26298&cat=3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...