Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το κουπόνι UET73532 βγάζει διάφορες προσφορές στο electroworld.

Εγώ βρήκα αυτές τις κάμερες που είναι γύρω στα 40-50ευρώ κάτω απο σκρουτζ.

Σίγουρα έχει και άλλα πράγματα.

post-50211-0-39923700-1341821337_thumb.png

Δημοσ.

Όσοι ενδιαφερθούν να ψάξουν το θέμα της εγγύησης γιατί παλαιότερα όταν κοίταζα για φωτογραφική εγγύηση δεν είχαν για Ελλάδα (γι αυτό και οι χαμηλότερες τιμές).

nikon d3100 18-55 VR με χρηση κουπονιου 449 ευρω...δε θα τη βρειτε πουθενα στο κοσμο σε τετοια τιμη. η επομενη φθηνοτερη τιμη ειναι στο αμαζον με 455 ευρω.

και οσον αφορα το θεμα της εγγυησης οι νικον εχουν κατευθειαν εγγυηση αντιπροσωπειας απο Δαμκαλιδη 2 χρονια ενω στο εξωτερικο εχουν κυριως 1 χρονο. ευχαριστω τον topic starter με εβαλε σε σκεψεις βεβαια με τρωει το χερακι...

Δημοσ.

επισης samsung που πηρα εγω με προηγουμενο κουπονι 40 ευρω κατω απο τη φθηνοτερη τοτε στο σκρουτζ και πιο φθηνα και απο αμαζον, επισης κανονικοτατα εγγυηση (και μαλιστα η samsung στις φωτογραφικες εχει 2 χρονια κι ερχεται courier σπιτι σου και την παιρνει, την επισκευαζουν και στην ξαναφερνουν με courier).

οποτε κανονικοτατα ελληνικες εγγυησεις το electroworld σε αντιθεση με αλλα γνωστα μαγαζια με φθηνες τιμες στο σκρουτζ που οι μηχανες του ειναι παραεισαγωγες.

Δημοσ.

Καταρχήν ένα μεγάλο συγγνώμη. Δεν ξέρω μπερδεύτηκα βλέποντας την φωτό νόμιζα ότι ήταν για adorama (αυτό το κατάστημα αφορούσε το σχολιό μου).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...