Προς το περιεχόμενο

Bootable dvd windows vista 64 greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου σε ολους και σε ολες σας εχω ενα dvd το οποιο εχει τα windows vista x64 greek τα οποια θα ηθελα να τα κανω .iso με το poweriso αλλα να bootάρουν κιολας απο το .iso που θα φτιαξω, γιατι θα τα στειλω σε εναν φιλον μου και ετσι οταν δεν bootάρουν δεν θα μπορει να τα περασει στον υπολογιστη του το παιδι, μηπως θα μπορουσατε να μου δωσετε αναλυτικες οδιγιες για το πως μπορω να φτιαξω το .iso + να bootάρει ;

Ευχαριστω πολλη.

Δημοσ.

Αν το dvd το κάνεις iso δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο.Bootable είναι ένα απ τα αρχεία που έχει μέσα.Απλώς πρέπει να το κάνεις iso όπως είπες.Αλλά γιατί vista ρε παιδί μου καλό;Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που χρησιμοποιούν vista;

Δημοσ.

Αν το dvd το κάνεις iso δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο.Bootable είναι ένα απ τα αρχεία που έχει μέσα.Απλώς πρέπει να το κάνεις iso όπως είπες.Αλλά γιατί vista ρε παιδί μου καλό;Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που χρησιμοποιούν vista;

Αυτα θελει ο ανθρωπος του θεου να του στειλω τι να κανω ; Απο οσο θυμαμαι οταν εκανα bootable cd των windows xp επρεπε να εγραφα αυτες τις εντολες εδω:

32554171326810703917.png

ομως δεν ξερω αν ειναι και στα vista ετσι ή κατι παρομιο ή αλλιωτικο και επηδη τα vista ειναι σε dvd 4.7gb και οχι σε cd οπως ηταν τα xp γι αυτο λεω.

Δημοσ.

Το .iso που θα το στειλεις θα χρειαστει να το γραψει σε δισκακι οπως ειναι, οχι να το κανει αποσυμπιεση με καποιο προγραμμα σαν το winrar πχ και να το γραψει μετα, γιατι το προγραμμα δεν μπορει να διαβασει τα οσα κανουν το δισκακι bootable, οποτε στο τελος θα εχει ενα απλο δισκακι με δεδομενα.

Δημοσ.

Αν το δισκάκι σου είναι bootable απλά θα κάνεις και το άλλο δισκάκι iso δεν χρειάζεται τίποτα άλλo.Ακόμα και το πρόγραμμα dvd των windowsθα καταλάβει ότι τα αρχέια είναι από κάποιο λειτουργικό και θα στα μετατρέψει αυτόματα σε iso.Μόνο που θα τα γράψεις στην χαμηλότερη δυνατή ταχύτητα για σίγουρα αποτελέσματα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν το δισκάκι σου είναι bootable απλά θα κάνεις και το άλλο δισκάκι iso δεν χρειάζεται τίποτα άλλo.Ακόμα και το πρόγραμμα dvd των windowsθα καταλάβει ότι τα αρχέια είναι από κάποιο λειτουργικό και θα στα μετατρέψει αυτόματα σε iso.Μόνο που θα τα γράψεις στην χαμηλότερη δυνατή ταχύτητα για σίγουρα αποτελέσματα.

Καλησπερα φιλε μου το εκανα με τον κλασσικο τροπο οπως εκανα αυτα των windows xp bootable cd αλλα 0 αποτελεσμα ακολουθησα τις οδηγιες εδω: http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=381.

Το εγραψα μετα σε dvd οταν εριξα ολα τα αρχεια και φακκελλους μεσα στο poweriso αυτη την φορα ομως οχι με τον κλασσικο τροπο δεν εκανα τιποτα απο τον παραπανω οδηγο κανω ρεσταρτ τον υπολογιστη μου και παλι τιποτα δεν αναγνωριζετε ως bootable dvd το dvd των ελληνικων windows vista 64-bit, τι αλλο να κανω ;

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου το εκανα με τον κλασσικο τροπο οπως εκανα αυτα των windows xp bootable cd αλλα 0 αποτελεσμα ακολουθησα τις οδηγιες εδω: http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=381.

Το εγραψα μετα σε dvd οταν εριξα ολα τα αρχεια και φακκελλους μεσα στο poweriso αυτη την φορα ομως οχι με τον κλασσικο τροπο δεν εκανα τιποτα απο τον παραπανω οδηγο κανω ρεσταρτ τον υπολογιστη μου και παλι τιποτα δεν αναγνωριζετε ως bootable dvd το dvd των ελληνικων windows vista 64-bit, τι αλλο να κανω ;

Ευχαριστω.

wtf?

Τι έκανες τελικά;;

Δημοσ.

Γιατί παιδεύεσαι άδικα; Ένα απλό ISO με το imgburn κάντο, εφόσον δεν το ξεζιπάρει όπως είπε κι ο jim_p θα είναι οκ.

Δημοσ.

wtf?

Τι έκανες τελικά;;

Οκ λυθηκε το θεμα τελικα το ενα bootable iso με το vlite ολα οκ ευχομαι θα δειξει :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...