NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Διαβασες τπτ απο τα παραπανω; Δεν μιλησε κανεις για "κλεμμενα"... Εγω διαβασα εσυ διαβασες?? Σκαμεριά είναι,θα χάσεις τα λ7 σου,μακρυά. Μα δεν καταλαβαίνεις,κάτι που κάνει εκατό σήμερα δεν μπορεί να πουληθεί 50.Ή κλεμμένο θάναι ή μαϊμού. Αν ήταν πραγματικότητα,θα είχε τιναχτεί η αγορά στον αέρα,μη τσιμπάς.
plpapadopoulos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 >avoid seller out to rip people off received a plastic buddha do not buy avoid αχαχαχαχαχαχα κλαίω από τα γέλια. Και καπακωτές οι αρνητικές με το plastic buddha. Μα πόσο ζώο μπορεί να είναι κανείς να αγοράζει με κριτήριο μόνο μια εξωπραγματικά χαμηλά τιμή και χωρίς να ψάχνει λιγάκι την ουσία?
άδικος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Τεσπα μην αρπαχτείτε. Μαϊμού είναι & αν δεις τις αξιολογήσεις ο τύπος ταχυδρομεί κέρματα & πλαστικούς βούδες όπως έγραψε από πάνω. Τα κλεμμένα τα πουλάνε κοντά στην τιμή τους έτσι & αλλιώς αλλά στην περίπτωση του είναι καθαρή απάτη.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Εγω διαβασα εσυ διαβασες?? Μαλιστα, διαβασες τη μια λεξη απο τις 200 και αυτην σχολιασες, αυτην ειδες ως πιθανοτητα... Κριμα που δεν προλαβες φιλε, τι να πω... Την επομενη φορα ευχομαι να προλαβεις!
laptop_man Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Κριμα που δεν προλαβες φιλε, τι να πω... Την επομενη φορα ευχομαι να προλαβεις!Eίσαι κακός.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μαλιστα, διαβασες τη μια λεξη απο τις 200 και αυτην σχολιασες, αυτην ειδες ως πιθανοτητα... Κριμα που δεν προλαβες φιλε, τι να πω... Την επομενη φορα ευχομαι να προλαβεις! Σημασία εχει οτι σε έπιασα αδιάβαστο και μου επιτίθεσαι χωρίς λόγο, απλά ετσι για να γράψεις κάτι, τώρα αν θα αγόραζα ή οχι ειναι δικο μου θέμα
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Γαμωτο, και ηξερα οτι δεν θα το περασω το μαθημα... Το "κλεμμενο" που ειπε ο φιλος δεν αφορουσε το συγκεκριμενο προιον, γενικα φανταζομαι μιλησε. Σε λαθος λεξη κολλησες - πιστεψες ξαναλεω. Μαιμου ειναι το προιον (απατη)! Εχουν προϋπαρξει πολλες τετοιες περιπτωσεις, με παξιμαδια μεσα και αλλα βαριδια. 10 ατομα το εγραψαν, αυτο σου ειπα, δεν ειχα ορεξη να σου κανω καμια επιθεση, να σου επιστησω την προσοχη ηθελα, αλλα δεν επρεπε. Πιστευε οτι θες τελος παντων.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Γαμωτο, και ηξερα οτι δεν θα το περασω το μαθημα... Το "κλεμμενο" που ειπε ο φιλος δεν αφορουσε το συγκεκριμενο προιον, γενικα φανταζομαι μιλησε. Σε λαθος λεξη κολλησες - πιστεψες ξαναλεω. Μαιμου ειναι το προιον (απατη)! Εχουν προϋπαρξει πολλες τετοιες περιπτωσεις, με παξιμαδια μεσα και αλλα βαριδια. 10 ατομα το εγραψαν, αυτο σου ειπα, δεν ειχα ορεξη να σου κανω καμια επιθεση, να σου επιστησω την προσοχη ηθελα, αλλα δεν επρεπε. Πιστευε οτι θες τελος παντων. πλησιάζεις τα 3500 ποστ προσπάθησε λίγο ακόμα.
laptop_man Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δεν έχει ανάγκη ρε συ από μετρητή αυτός.lol Κοίτα,αν το καλοσκεφτείς,πρέπει να ξεπεράσουμε τις φλασιές μας ότι και καλά υπάρχει ο Αη Βασίλης,εκεί ποντάρουν όλοι αυτοί οι e-παπατζήδες,ακριβώς. Σα να σου κάτσει η Κλώντια Σήφερ ένα πράμα,σ' ένα μπαράκι,σούρα τα χαράματα.Το πρωί πας μισό νεφρό πίσω.
brandon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Σα να σου κάτσει η Κλώντια Σήφερ ένα πράμα,σ' ένα μπαράκι,σούρα τα χαράματα.Το πρωί πας μισό νεφρό πίσω. Αν και δεν το συνηθίζω...δυστυχώς θα το κάνω το Offtopic!! Επειδή λοιπόν έχω δει με ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ (το τονίζω αυτό) διάσημη αμερικανίδα ηθοποιό, που παίζει σε πολύ διάσημη αμερικάνικη σειρά, να "ορμάει" σε φίλο μου σούρα τα χαράματα, σε ένα μπαράκι και να του κάθεται το επόμενο βράδυ...απο τότε άλλαξα μυαλά και ειλικρινά σκέφτομαι οτι μπορεί να υπάρχει ακόμα και ο Άγιος Βασίλης!! Αν έχεις τύχη...διάβαινε P.S. Βέβαια είμαι σε κοσμοπολίτικο νησί και είναι καλοκαίρι...αλλά η τύχη είναι τύχη!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) πλησιάζεις τα 3500 ποστ προσπάθησε λίγο ακόμα. Επειδη βλεπω οτι "συμφωνουν" και αλλα 3 "παλικαρια" με αυτο που ειπες θα σας κανω τη χαρη (και κυριως στον εαυτο μου) να σταματησω τον μετρητη μου εδω! Για να γλυτωσετε απο μενα και να γλυτωσω απο "σας". Καλες πωλησεις στους πωλητες και καλες αγορες στους αγοραστες! Καλα να περνατε μαγκες! (στους "αλλους" παει αυτο που εχουν εκφρασει κατα καιρους τις ευχαριστιες τους για την οποια βοηθεια τους εδωσα) Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2012 από matrixxx
laptop_man Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δεν μπορώ να βαθμολογήσω τον εαυτό μου,να βάλω δηλαδή +1 που σε υποστήριξα μπας και γύρει η πλάστιγγα,συνεπώς καλές βουτιές.
nyne Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Αν και δεν το συνηθίζω...δυστυχώς θα το κάνω το Offtopic!! Επειδή λοιπόν έχω δει με ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ (το τονίζω αυτό) διάσημη αμερικανίδα ηθοποιό, που παίζει σε πολύ διάσημη αμερικάνικη σειρά, να "ορμάει" σε φίλο μου σούρα τα χαράματα, σε ένα μπαράκι και να του κάθεται το επόμενο βράδυ...απο τότε άλλαξα μυαλά και ειλικρινά σκέφτομαι οτι μπορεί να υπάρχει ακόμα και ο Άγιος Βασίλης!! Αν έχεις τύχη...διάβαινε P.S. Βέβαια είμαι σε κοσμοπολίτικο νησί και είναι καλοκαίρι...αλλά η τύχη είναι τύχη!! Off topic αλλα πρέπει να μας πεις και το όνομα γιατι θα σκασουμε.
moredread Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Επειδη βλεπω οτι "συμφωνουν" και αλλα 3 "παλικαρια" με αυτο που ειπες θα σας κανω τη χαρη (και κυριως στον εαυτο μου) να σταματησω τον μετρητη μου εδω! Για να γλυτωσετε απο μενα και να γλυτωσω απο "σας". Καλες πωλησεις στους πωλητες και καλες αγορες στους αγοραστες! Καλα να περνατε μαγκες! (στους "αλλους" παει αυτο που εχουν εκφρασει κατα καιρους τις ευχαριστιες τους για την οποια βοηθεια τους εδωσα) παιδιά αφήστε τις αψιμαχίες, matrixxx η προσφορά σου στο thread είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ, ειδικά σε περίοδο κρίσης που μετράμε και το τελευταίο ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις