janpap08 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα,έχω ένα Full HD TV/Monitor της LG.Το πρόβλημα μου είναι ότι στις ρυθμίσεις η μέγιστη ανάλυση που μπορώ να έχω στα windows είναι 1400 κάτι.Γτ συμβαίνει αυτό...??? Η δύτερη ερώτηση είναι ,εάν κάνω αναπαραγωγή ένα full hd αρχείο από το pc ή ένα online HD αρχείο,θα μπορώ να το δω σε 1080 ή με περιορίζει σε κάτο η ανάλυση των windows..??? Ευχαριστώ,Γιάννης.
stm00192 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ποιο μονιτορ έχεις ακριβώς και με τι καλώδιο το συνδέεις στον υπολογιστή? Drivers καρτας γραφικών έχεις περάσει?
janpap08 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Εχω το Μ2450 της LG.To έχω συνδέσει με HDMI.Όσο για τους drivers της κάρτας γραφικών δεν ξέρω να σου απαντήσω γτ οι γνώσεις μου στο hardware των υπολογιστών είναι νηπιακές.Η κάρτα που φοράει είναι η Sapphire ΑΤΙ 5450.
stm00192 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Λοιπον κατευάζεις αυτούς (12.6)... http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx (win7 64bit) ... αν έχεις αλλη εκδοση win μας το λες. Τους εγκαθιστάς και μας λες αν λυθηκε το πρόβλημα!!
janpap08 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Οκ,αυτό ήταν τελικά.Με το που πέρασα τους drivers η ανάλυση πήγε στα 1080p....ευχαριστώ πολύ. Έχω ακόμη μία ερώτηση.Η οθόνη δεν είναι πλήρης,δηλαδή δεν χρησιμοποιεί όλη την οθόνη της tv αλλά αφήνει ένα μαύρο κάδρο γύρω-γύρω.Η ρύθμιση που έχει η tv είναι στο 16:9 και δεν βλέπω να είναι κάτι από τις ρυθμίσεις του monitor.Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να χρησιμοποιώ όλη την οθόνη..???
stm00192 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ανοιγεις το catalyst control center... πας στο my digital monitor η καπως έτσι και εκει θα βρεις μια επιλογή που αναφερεται σε overscan απο εκει παιζεις την μπαρα πανω κατω μεχρι να καλύψει η εικονα την οθόνη σου... (γαμημένα μικροπροβλήματα του hdmi)...
janpap08 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ok το βρήκα,πήγα στην κάρτα και έκανα overscan....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα