siracos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Αφού θα την βάλεις δίπλα στον άλλο λέβητα στο λεβητοστάσιο τότε γιατί να βάλεις σόμπα και όχι ξυλολέβητα που είναι φτιαγμένος για αυτήν την δουλειά; Άλλο κυκλοφορητή δεν χρειάζεσαι αλλά αυτό εξαρτάτε από το πως θα "παντρέψει" ο υδραυλικός σου τα δυο συστήματα δηλαδή την όρεξη τις γνώσεις και τον προϋπολογισμό της δουλειάς. Αφτό που χρειάζεσαι σίγουρα σε αυτή την εγκατάσταση είναι ανοιχτό δοχείο διαστολής.
vagosofron Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Θα το ψαξω και για ξυλολεβητα, απλα αν ξεφευγει απο τις δυνατοτητες μου τοτε θα παρω σομπα. Το δοχειο διαστολης δεν ειναι αυτη η κοκκινη στρογγυλη "φουσκα" που φαινεται σε μια φωτο?
siracos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Θα το ψαξω και για ξυλολεβητα, απλα αν ξεφευγει απο τις δυνατοτητες μου τοτε θα παρω σομπα. Το δοχειο διαστολης δεν ειναι αυτη η κοκκινη στρογγυλη "φουσκα" που φαινεται σε μια φωτο? Αν πάρεις σόμπα επειδή είναι φτιαγμένη για μέσα στο σπίτι θα έχεις πολλές απώλειες αν την βάλεις εκτός. Κοίτα π.χ. εδώ http://www.casa-ener...&category_id=67 Ονομαστική ισχύς (kw) : 20 Ισχύς στο νερό (kw) : 12 Ισχύς στον αέρα (kw) : 8 Αυτή την ισχύ που λέει στον αέρα αν την βάλεις στο λεβητοστάσιο θα την χάνεις, ενώ στον ξυλολέβητα όλοι η ισχύς του είναι στο νερό. Αυτό το κόκκινο είναι το δοχείο διαστολής αλλά για τα στερεά καύσιμα (ξύλο,πελλετ,πυρήνα, κ.λ.π.) απαγορεύετε και είναι επικίνδυνο να είναι κλειστό. Για περισσότερα κοίτα στην προηγούμενη σελίδα του θέματος. 1
vagosofron Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Οκ τωρα καταλαβα για πιο λογο θελω ανοικτο δοχειο διαστολης. Θα κοιταξω για λεβητα τοτε. Απλα επειδη θα καταργησω τελειως τον λεβητα πετρελαιου, θελω να χρησιμοποιησω τον ιδιο κυκλοφορητη για να μειωσω κ λιγο τα εξοδα αγορας. Ευχαριστω πολυ.
lahsmi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 να σας ροτισω κατι και γω παρακαλω?? αυτες τισ μερες εχω διαβασει σελιδες ατελιοτες σε φορουμ να βρω καποιες πλιροφοριες για τις κσηλοσομπες και δε μπορω να βρω τιποτα ολοι οσοι εχουν μιλουν για τα θετικα μιας τετοιας σομπας τι γινετε ομος με τι γιετονια ?τι βρομα εχει ? ο γειτονας μου στο διπλα κτιριο εβαλε και με γεμισε σταχτι και ειναι 15 μετρα πιο κατο απο μενα!!! ξερει καποιος να με πει σας παρακαλω αν οι ακριβος απο κατω (κατο οροφος) βαλει σομπα εγω τι επιπτοσεισ θα εχω απο αποψει βρομας????
siracos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Αν βάλει σωστή καμινάδα σε σωστή θέση και ύψος δεν θα έχεις καμιά βρώμα. Ξυλα θα καίει τη μυρωδιά μπορεί να έχει.
yannis27gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Έχει πλάκα πάντως που κάποιος γράφει ελληνικά με το μυαλό στα greenglish. Άκου κσηλόσομπα...
voltagr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα Να κάνω μία ερώτηση για τις σόμπες ξύλου με σύνδεση σωμάτων καλοριφέρ. Αν δεν συνδέσεις το μπόιλερ (δεν έχει νερό ) μπορεί να δουλέψει σαν απλή σόμπα, ή θα πάθει ζημιά.
voltagr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 14 ώρες πριν, Maurikycli είπε Θα πάθει ζημιά Ευχαριστώ Αν μπορείς από περιέργεια και μόνο γιατί αυτό ? δηλαδή αν δεν έχεις ρεύμα γίνεσαι παγάκι για το ρούμι …
Maurikycli Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Γιατί θα βράσουν έντονα τα νερά και αν δεν γίνει πύραυλος, όταν στραγγιξει αν δεν κάνει κρακ ο μανδύας θα στραβωσει και θα ανοίξει καμιά κόλληση.
st@kas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 51 λεπτά πριν, voltagr είπε Ευχαριστώ Αν μπορείς από περιέργεια και μόνο γιατί αυτό ? δηλαδή αν δεν έχεις ρεύμα γίνεσαι παγάκι για το ρούμι … Για διακοπή ρεύματος μπορείς(πρέπει) να βάλεις ένα ups στον κυκλοφορητή...
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 59 λεπτά πριν, voltagr είπε Ευχαριστώ Αν μπορείς από περιέργεια και μόνο γιατί αυτό ? δηλαδή αν δεν έχεις ρεύμα γίνεσαι παγάκι για το ρούμι … ΣΚεψου μια χύτρα που δεν αφήνει τον ατμό να διαφυγει.
voltagr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 ευχαριστώ όλου αλλά η ερώτηση ήταν αν δεν την συνδέσεις εξ αρχής με νερό .... δεν έχεις χρήματα να κάνεις σύνδεση (στεγνό ) με κενές τις σωλήνες ασύνδετες αν μπορείς για κάνα μήνα να την ανάψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα