KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 λοιποοοον..εχουμε και λεμε...εχω μια μητρικη gigabyte ma780g-ud3h..και του εκανα update το bios στην τελευταια εκδοση..η οποια τελευταια ηταν σε σταδιο beta..λειτουργει τελεια..αλλα! εχω 2 σκληρους wd εναν 500αρη που εχει το λειτουργικο (w7)..και στον αλλον μουσικη εικονες τα παντα...πριν το update τους ειχα σε ahci..οταν ομως εκανα το update και τους ειχα κανονικα σε ahci..o δευτερος σκληρος μια φορτωνε μια οχι..(ρευμα εννοω)..τους αλλαξα σε native ide παλι τα ιδια..το λειτουργικο ειναι φρεσκοεγκατεστημενο...θα μου πειτε..γιατι ρε μαμακα το πειραξες το bios ενω ηταν οκ? τελος παντων..η ερωτηση μου ειναι..μπορω να κανω flash το bios στην προηγουμενη εκδοση που ειχα η θα γινει καμια στραβη και θα τρεχω για καινουργια mb? το εχω κανει backup το bios και το προγραμμα ειναι official της gigabyte το @bios
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 το θεμα να κλειδωθει αν γινεται και σορρυ που το ανοιξα..το εκανα τελικα με επιτυχια...απλα με το update εγιναν εγκατασταση οι καινουργιοι controllers για ide και ahci οι οποιοι ηταν προβληματικοι επειδη η εκδοση του bios ηταν beta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα