deadwar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Θελω να ειναι οσο καλυτερη και πληρεστερη μητρικη σε αυτα τα χρηματα φυσικα με το z77 chipset για να μεινει καιρο!
The-Doctor Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Καταρχην, Θα κανεις o/c? Αν κανεις τοτε με αυτη εισαι οκ και με το παραπανω! Αν δεν κανεις o/c που ειναι κριμα με ενα τετοιο επεξεργαστη τοτε μην δωσεις τοσα πολλα!
deadwar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 ναι θα κανω overclocking.ακουσα και βιαδαζω οτι οι gigabyte Κανουν προβληματα και κολλανε οποτε τους θυμηθει! θα ηθελα κατι σε asus. μου αρεσει η asus p8z77-V που εχει και πληροτητα και μελλον και κανει και για overclocking.τι λες;
The-Doctor Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 ναι θα κανω overclocking.ακουσα και βιαδαζω οτι οι gigabyte Κανουν προβληματα και κολλανε οποτε τους θυμηθει! θα ηθελα κατι σε asus. μου αρεσει η asus p8z77-V που εχει και πληροτητα και μελλον και κανει και για overclocking.τι λες; Μια χαρα ειναι οι gigabyte Αν ομως θες Asus πηγαινε σε μια v η μια v gene! Αν περιμενει και λιγο ακομα θα βγει και το αλλο μωρο, η maximus v
ninos30 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Η maximus ανήκει σε άλλη κατηγορία και ξεφεύγει. Μια χαρά είναι η p8z77-V. Δες και την GIGABYTE GA-Z77X-UD3H αν θες κάτι λίγο πιο φθηνό και δεν ισχύουν αυτά που λες για τις GB. Προβλήματα έχει όλο το ΗW, είναι απλά να μην σου κάτσει. Πάρα πολύ καλή επιλογή στα χρήματα που διαθέτεις είναι και η AsRock Extreme 6 . Αντικειμενικά καλύτερη από όλες τις προηγούμενες (εξαιρούμε την maximus), απλά κάποιοι κολλάνε στο όνομα (που θα πάει, θα αποβάλει την ρετσινιά κάποια στιγμή). Εννοείται πως και η Extreme 4 που βγαίνει κάπου στα 140 σε υπερκαλύπτει. Την έχω χρησιμοποιείσει 3 φορές, και το OC πήγε νεράκι χωρίς θέματα. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2012 από ninos30
athina007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 συμφωνω με τον φιλο νινο30.εγω εχω την extreme 4 και ειμαι καλυμενος σε ολα.με τον ιδιο επεξεργαστη 3570κ αν εχεις τ χρηματα παρε την extreme 6.τις γνωμες μας λεμε ολοι
The-Doctor Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 συμφωνω με τον φιλο νινο30.εγω εχω την extreme 4 και ειμαι καλυμενος σε ολα.με τον ιδιο επεξεργαστη 3570κ αν εχεις τ χρηματα παρε την extreme 6.τις γνωμες μας λεμε ολοι Πως σου φαινεται η extreme 4; Εχεις προβληματα η τιποτα τετοιο;
haris013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Πως σου φαινεται η extreme 4; Εχεις προβληματα η τιποτα τετοιο; σκεφτεσε να αντικαταστησεις την sabertooth?
The-Doctor Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 σκεφτεσε να αντικαταστησεις την sabertooth? Απλα απο περιεργεια ρωταω γιατι υπαρχουν πολλες κακες φημες για αυτην την εταιρια κτλ κτλ!
johnbond Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Γιατί τα απλά μοντέλα με Z77 τι θέμα έχουν με το overclocking;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Θελω να ειναι οσο καλυτερη και πληρεστερη μητρικη σε αυτα τα χρηματα φυσικα με το z77 chipset για να μεινει καιρο! Τι ακριβως χρειαζεσαι απο την μητρικη, γιατι κατα 90% σε καλυπτει και μια gigabyte z77 των 100 ευρω. Αν κανεις σωστη επιλογη μητρικης γυρω στα 100 ευρω, τοτε επιδοσεις δεν κερδιζεις, σε overclocking δεν κερδιζεις, σε διαρκεια στον χρονο δεν κερδιζεις, τι αλλο χρειαζεσαι απο μια μητρικη 180 ευρω?
newlynx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Και εγώ την Asrock Extreme4-m περιμένω για το καινούριο σύστημα. Φαίνεται καλή επιλογή σε λογικό οικονομικό πλαίσιο.
username-taken Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 http://www.singular.com.cy/z77-extreme4-s1155-z77-atx.html Για υπερχρονισμό (ααατς!) θα θέλεις όμως ένα "Κ" επεξεργαστή. (α ναι ανέφερες 3570Κ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα