christos_realmad Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 γεια σας εχω το cod 2 και θελω να παιξω με κατι φιλους μου.πως γινεται με lan??η καπως αλλιως?ευχαριστω!!
8anos94 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Πολυ ευκολα φιλε καταρχας πρπει να εχετε ολοι το ιδιο version,αμα πεζετε ολοι πανο στο ιδιο router απλα στο multiplayer αντι να κανει search στο internet βαλτετο στο local θα φιαξει ενοειτε καποιος μια πιστα ετσι Αμα ειστε απο αποσταση κατευαστε το garena που ειναι ενα προγραμμα που παιζεις πολλα games με αλλους αλλα αμα θες παιζεις και με τους φιλους σου αρκει οταν φιαξει την πιστα να βαλεις κωδικο για να μην μπενουν ανεπιθυμητη για το πως θα το κανεις να παιζεις μεσο garena υπαχρουν πολλα tutorial στο net γοογλαρετο
christos_realmad Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Πολυ ευκολα φιλε καταρχας πρπει να εχετε ολοι το ιδιο version,αμα πεζετε ολοι πανο στο ιδιο router απλα στο multiplayer αντι να κανει search στο internet βαλτετο στο local θα φιαξει ενοειτε καποιος μια πιστα ετσι Αμα ειστε απο αποσταση κατευαστε το garena που ειναι ενα προγραμμα που παιζεις πολλα games με αλλους αλλα αμα θες παιζεις και με τους φιλους σου αρκει οταν φιαξει την πιστα να βαλεις κωδικο για να μην μπενουν ανεπιθυμητη για το πως θα το κανεις να παιζεις μεσο garena υπαχρουν πολλα tutorial στο net γοογλαρετο ναι ολοι ειμαστε συνδεμενοι στο ιδιο router δηλαδη μονο 8α κανουμε μια πιστα και μετα 8α μπορεσουμε ν παιξουμε ???ευχαριστω που απαντησες..
8anos94 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Ναι απλα οταν φιαξετε την πιστα γυριστε το στο local ολοι (εκει που λεει internet click και θα παει στο local) μολις φιαξει την πιστα τσουπ θα εμφανιστει αυτο ισχυει αν δεν κανω λαθος μεχρι το cod4
christos_realmad Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Ναι απλα οταν φιαξετε την πιστα γυριστε το στο local ολοι (εκει που λεει internet click και θα παει στο local) μολις φιαξει την πιστα τσουπ θα εμφανιστει αυτο ισχυει αν δεν κανω λαθος μεχρι το cod4 ευχαριστω πολυ δουλευει!!!
Anubis13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Επειδη εχω μια απορια, για την εκδοση του θειου δουλευει το πραμα ετσι?
8anos94 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Σε ολες τις εκδοσης δουλευει εδω τωρα πια με του θειου παιζεις και τα official αμα εισαι τυχερος
Προτεινόμενες αναρτήσεις