TheELF Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Την δισκέτα εκκίνησης win την θυμάσαι;;;Την έχεις ακόμα;;; Ξεκίνα και φόρτωσε το DOS τρέξε το edit και άνοιξε το αρχείο C:\boot.ini πρέπει να το φτιάξεις έτσι ώστε να δείχνει τον σωστό δίσκο. http://support.microsoft.com/kb/289022 ΠοΠοΠοΠο μπερδέματα μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τώρα τι πρέπει να κάνω επειδή μου λέει αυτό το μήνυμα Θες να με τρελάνεις;;;; Αν μιλάμε ακόμα για την παύλα boot με την δισκέτα win98 και ό,τι λέω πάνω....
dimitrisOS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Θες να με τρελάνεις;;;; Αν μιλάμε ακόμα για την παύλα boot με την δισκέτα win98 και ό,τι λέω πάνω.... την παύλα την βγάζει όταν πατάω να ξεκινήσει με το usb για να κάνω επιδιόρθωση των windows και βγάζει αυτήν την παύλα Ξεκίνησα με την δισκέτα όπως είπες και μετά τι πρέπει να κάνω έχεις τις επιλογές ...... with cdrom ...... support cdrom help τι ακριβώς πρέπει να κάνω ;
TheELF Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Ναι σορρυ,τώρα είδα και εγώ ότι δεν έχει καν edit η δισκέτα,έφτιαξα μία που έχει, κατέβασε την από εδώ ,κανονικά πατάς shift+f5 όπως λέει κάτω και σε βγάζει σε dos μετά πληκτρολογείς edit πατάς enter και σου βγαίνει επεξεργαστής κειμένου φόρτωσε το boot.ini και ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ δώσε εδώ το περιεχόμενο και πες μας τη θέλεις να κάνεις,μην κάνεις το repair που έλεγες λογικά απλά πρέπει αν αλλάξεις κάποια δεδομένα εδώ για να ξεκινάει από τον σκληρό.
dimitrisOS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Ναι σορρυ,τώρα είδα και εγώ ότι δεν έχει καν edit η δισκέτα,έφτιαξα μία που έχει, κατέβασε την από εδώ ,κανονικά πατάς shift+f5 όπως λέει κάτω και σε βγάζει σε dos μετά πληκτρολογείς edit πατάς enter και σου βγαίνει επεξεργαστής κειμένου φόρτωσε το boot.ini και ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ δώσε εδώ το περιεχόμενο και πες μας τη θέλεις να κάνεις,μην κάνεις το repair που έλεγες λογικά απλά πρέπει αν αλλάξεις κάποια δεδομένα εδώ για να ξεκινάει από τον σκληρό. Πάτησα και μπήκα στο edit Αλλά διαβάζει μόνο στους driver Α & Β Δεν έχει πουθενά C Γιατί ; Των σκληρό των έχω συνδεδεμένο κανονικά
adi32 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Περνα σε ενα φλασακι ολο το cd των XP Κανε copy στο C αυτο το cd σε ενα φακελο πχ WINXP Μετα πας στο φακελο αυτο και τρεχεις το setup
dimitrisOS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Περνα σε ενα φλασακι ολο το cd των XP Κανε copy στο C αυτο το cd σε ενα φακελο πχ WINXP Μετα πας στο φακελο αυτο και τρεχεις το setup Από που να τρέξω όμως το setup δεν κατάλαβα
TheELF Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Πάτησα και μπήκα στο edit Αλλά διαβάζει μόνο στους driver Α & Β Δεν έχει πουθενά C Γιατί ; Των σκληρό των έχω συνδεδεμένο κανονικά Μπορεί να το έχει σαν άλλο γράμμα,στην αρχή της εγκατάστασης των XP σου λέει σε ποιον φάκελο μπαίνουν τα win (αν θυμάσαι τόσες μέρες πριν ) Κάνε cd c (d e f g) μέχρι να βρεις σε ποιο γράμμα είναι ... Adi αν είδες το θέμα,η αντιγραφή αυτή θα πάρει καμιά μέρα..δεν λέει Δημήτρη έχει setup αρχείο που το τρέχεις και ξανακάνεις εγκατάσταση(άλλη μια μέρα ) δεν χρειάζεται, τώρα απλά κολλάει επειδή δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει φτιάχνεται αυτό εύκολα.
dimitrisOS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μπορεί να το έχει σαν άλλο γράμμα,στην αρχή της εγκατάστασης των XP σου λέει σε ποιον φάκελο μπαίνουν τα win (αν θυμάσαι τόσες μέρες πριν ) Κάνε cd c (d e f g) μέχρι να βρεις σε ποιο γράμμα είναι ... Adi αν είδες το θέμα,η αντιγραφή αυτή θα πάρει καμιά μέρα..δεν λέει Δημήτρη έχει setup αρχείο που το τρέχεις και ξανακάνεις εγκατάσταση(άλλη μια μέρα ) δεν χρειάζεται, τώρα απλά κολλάει επειδή δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει φτιάχνεται αυτό εύκολα. Στην αρχή τις εγκατάστασης δεν έλεγε σε ποιον φάκελο θα μπουν το cd c θα το κάνω στην console ; Δοκίμασα στο Α και Β και λέει insert disk μήπως δεν λέει διαβάζει εκεί των σκληρό ; Στο bios των διαβάζει των σκληρό . Μήπως δεν πάρει πάρει μια μέρα επειδή θα τα βάλω στων σκληρό τα αρχεία των windows από των υπολογιστή ;
άδικος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Adi αν είδες το θέμα,η αντιγραφή αυτή θα πάρει καμιά μέρα..δεν λέει Δημήτρη έχει setup αρχείο που το τρέχεις και ξανακάνεις εγκατάσταση(άλλη μια μέρα ) δεν χρειάζεται, τώρα απλά κολλάει επειδή δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει φτιάχνεται αυτό εύκολα. Μπορεί να το κάνει βάζοντας το δίσκο σε άλλο pc & κάνοντας αντιγραφή από εκεί τα win. Μετά γυρίζει το δίσκο στη θέση του & τρέχει το setup. Βέβαια αυτό προϋποθέτει & το κατάλληλο αντάπτορα για το δίσκο (άλλες περιπέτειες).-Παίζει το ebay με δωρεάν μτφρκ να το στείλει νωρίτερα από την αντιγραφή απτό φλασάκι Αυτά αν δε καταφέρει να εκκινήσει τα ήδη εγκατεστημένα windows... Δημήτρη μη ξεχνάς Α,Β αναφέρονται πάντα σε floppy οδηγούς.
dimitrisOS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μπορεί να το κάνει βάζοντας το δίσκο σε άλλο pc & κάνοντας αντιγραφή από εκεί τα win. Μετά γυρίζει το δίσκο στη θέση του & τρέχει το setup. Βέβαια αυτό προϋποθέτει & το κατάλληλο αντάπτορα για το δίσκο (άλλες περιπέτειες).-Παίζει το ebay με δωρεάν μτφρκ να το στείλει νωρίτερα από την αντιγραφή απτό φλασάκι Αυτά αν δε καταφέρει να εκκινήσει τα ήδη εγκατεστημένα windows... Δημήτρη μη ξεχνάς Α,Β αναφέρονται πάντα σε floppy οδηγούς. Έχω ένα τέτοιο
άδικος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Έχω ένα τέτοιο Έφυγες! (αυτό είναι) Αλλά μάλλον μη βιάζεσαι να κάνεις τη λύση αυτή. Ήδη είναι εγκατεστημένα & αυτό που θέλεις είναι απλά να βρεις τρόπο να μπουτάρουν.
TheELF Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μπορείς να το κάνεις με αυτό αλλά η επιδιορθωτική εγκατάσταση θα κάνει πάλι μια μέρα... Δοκίμασε cd c: cd d: cd e: ... μέχρι να βρει κάτι
dimitrisOS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Έφυγες! (αυτό είναι) Αλλά μάλλον μη βιάζεσαι να κάνεις τη λύση αυτή. Ήδη είναι εγκατεστημένα & αυτό που θέλεις είναι απλά να βρεις τρόπο να μπουτάρουν. Θα το δοκιμάσω αν είναι σε άλλον σκληρό που έχω δεν πειράζω αυτών που έχω τώρα Μπορείς να το κάνεις με αυτό αλλά η επιδιορθωτική εγκατάσταση θα κάνει πάλι μια μέρα... Δοκίμασε cd c: cd d: cd e: ... μέχρι να βρει κάτι ΟΚ θα το δοκιμάσω Ξανά έβαλα τα windows XP στο φλασακη Και ξεκίνησε κανονικά !!! Να δοκιμάσω για repair ;
adi32 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Το setup των win απο το δισκο γινεται πολυ γρηγορα Καμια σχεση με usb ή cd dvd Fat 32 εχεις ή NTFS δισκο ?
dimitrisOS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Το setup των win απο το δισκο γινεται πολυ γρηγορα Καμια σχεση με usb ή cd dvd Fat 32 εχεις ή NTFS δισκο ? ntfs είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα