mynam3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ποσο καιει στα 100 χλμ; Εχω βρει 2-3 sites αλλα το καθενα λεει διαφορετικο αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Χτες εκανα 175 περιπου χιλιομετρα και εκαψα σχεδον 12 λιτρα(11 και κατι ψηλα για την ακριβεια).Αρα γυρω στα 6,8/100,αλλα με βαρυ ποδι σε ενα σχετικα μεγαλο κομματι βουνισιας διαδρομης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Για εντος πολης ξερεις κατι παραπανω; Με 24 λιτρα μου εβγαλε 305 χλμ, με 80-120 μαξ το πηγαινω και αυτο οχι συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyblack Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 με ενα τεποζιτο μου βγαζει 400 χλμ. μονο αλλα μαλλον το δικο μου εχει προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Εντος πολης και πολυυυυ προχειρα,υπολογιζω οτι βγαζει γυρω στα 320-330 χιλιομετρα με ενα ντεποζιτο(μπορει να κανω και λαθος,ειπαμε πολυ προχειρα).Σε ταξιδι το ρεκορ μου ειναι 28 λιτρα γυρω στα 490-500 χιλιομετρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα