dahlander Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ξερω οτι τετοιο θεμα-παρομοιο εχει ανοιχτει πολλες φορες αλλα πραγματικα δεν βγαζω ακρη οποτε ειδα κι αποειδα ανοιξα αλλο. Θελω να μαθω πως μπορω να κανω φορματ στο λαπτοπακι μου αλλα ψαχνοντας στο ιντερνετ το κεφαλι μου εγινε κουρκουτι. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα τον ευγνωμονουσα
corrupted Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Και επισης επειδη υπαρχουν πολλα A300, πηγαινε ΕΔΩ και συμπληρωνοντας τη φορμα, θα σου βγαλει τους σωστους drivers, τους οποιους καλο ειναι να εχεις σε ενα CD/DVD/φλασακι ωστε να τους εγκαταστησεις μετα το format. Windows εχεις, ή ψαχνεσαι για το τι να βαλεις?
isay Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ξερω οτι τετοιο θεμα-παρομοιο εχει ανοιχτει πολλες φορες αλλα πραγματικα δεν βγαζω ακρη οποτε ειδα κι αποειδα ανοιξα αλλο. Θελω να μαθω πως μπορω να κανω φορματ στο λαπτοπακι μου αλλα ψαχνοντας στο ιντερνετ το κεφαλι μου εγινε κουρκουτι. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα τον ευγνωμονουσα Αν δεν έχεις σβήσει το κρυφό recovery partition, ο ευκόλοτερος τρόπος ειναι η χρήση του recovery partition. Άνοιξε το user's manual (το έχει στο start menu), βρες το κομμάτι που μιλά για System Recovery options και διάβασε τα αναλυτικά βήματα που έχει. Αν θυμάμαι καλά ξεκινάς με F8 κατά την εκκίνηση. Υπενθύμιση: Backup των σημαντικών αρχείων σου πήρες;
dahlander Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 *evoracing windows xp εχει και σκεφτομουν να βαλω τα 7 *isay δεν το εσβησα το part. απλα αυτο θα μου εγκαταστησει τα xp που ειχε το toshiba. αλλα αν χρησιμοποιησω το recocery partition απλα εγκαθιστα τα windows και χρησιμοποιει τους drivers οπως και την πρωτη φορα που ανοιξα τον υπολ?ναι buckup εκανα *corrupted ναι το ειχα υποψην απλα τα βηματα ηθελα στην περιπτωση που χρησιμοποιησω το recovery part. η βαλω αλλα windows(περα απο τους driv.) ευχαριστω παντως παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα