Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρεπει να κοιταξεις αν η καρτα γραφικων σου τα υποστηριζει.

Μπορεις να βαλεις οποια εκδοση 32bit θες

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις οποιαδήποτε έκδοση win7 32bit (ίσως & 64bit, ανάλογα τον επεξεργαστή σου), αλλά σε καμία περίπτωση δε σε συμφέρει διότι έχεις ανεπαρκή ram για να δουλέψουν απρόσκοπτα. XP είναι ο,τι πρέπει για τον υπολογιστή σου όσο αφορά τα windows OS

Δημοσ.

Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις οποιαδήποτε έκδοση win7 32bit (ίσως & 64bit, ανάλογα τον επεξεργαστή σου), αλλά σε καμία περίπτωση δε σε συμφέρει διότι έχεις ανεπαρκή ram για να δουλέψουν απρόσκοπτα. XP είναι ο,τι πρέπει για τον υπολογιστή σου όσο αφορά τα windows OS

Σιγουρα αλλα το κοστος 1GB μνημης ειναι πολυ μικρο και θα εχει ενα συστημα πολυ πιο σταθερο απο τα xp

Δημοσ.

Το πισι φοράει τώρα 2Χ512. Επειδή έχω και μια τρίτη 512 να τη φόρεσω πάνω ή δε θα γίνει τίποτα;

Δημοσ.

Δε μπήκα στη λογική να του προτείνω να αναβαθμίσει το σύστημα του (που καλά θα κάνει να το κάνει), αλλά να απαντήσω άμεσα στην ερώτηση του (όντας βέβαιος πως κάποιοι θα το προτείνουν έτσι & αλλιώς). Οπότε νομίζω είναι καλυμμένος smile.gif

P.S. Οι 400άρες ram τις πουλάνε χρυσάφι πλέον ακόμα & 2ο χέρι & έχει γίνει εκνευριστικό για κάποιον που θέλει να αναβαθμίσει.

Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ με τον Γιάννη για αναβάθμιση αν σε παίρνει.

Το πισι φοράει τώρα 2Χ512. Επειδή έχω και μια τρίτη 512 να τη φόρεσω πάνω ή δε θα γίνει τίποτα;

Να τη φορέσεις αν είναι ίδια & αν μπορείς βάλε & μια τέταρτη & θα ανασάνεις.

Τότε βάλε win7.

Δημοσ.

Φυσικα και θα βοηθησει...

P.S. Οι 400άρες ram τις πουλάνε χρυσάφι πλέον ακόμα & 2ο χέρι & έχει γίνει εκνευριστικό για κάποιον που θέλει να αναβαθμίσει.

Αυτο κι αν ειναι απαραδεκτο !!!!!!!!!!!!Λετε να μαζεψουμε μνημες τωρινης τεχνολογιας για μετα απο 2-3 χρονια ?

Δημοσ.
Δε μπήκα στη λογική να του προτείνω να αναβαθμίσει το σύστημα του (που καλά θα κάνει να το κάνει)' date=' αλλά να απαντήσω άμεσα στην ερώτηση του (όντας βέβαιος πως κάποιοι θα το προτείνουν έτσι & αλλιώς). Οπότε νομίζω είναι καλυμμένος

Τότε βάλε win7.[/quote']

Έχει τρεις θέσεις, οπότε λέω να δοκιμάσω με 3χ512 να περάσω 7αρια.

Δημοσ.

Εγώ πάντως κάνω χαλάστρα. Όποτε περισσεύει καμία τη χαρίζω για να πιάσει τόπο παρά να πιάσω κάποιον κότσο.

Άκου εκεί 15€ μια 512 mb! Να τη βάλουν εκεί που ξέρουν!mrgreen.png

Δημοσ.
Δε μπήκα στη λογική να του προτείνω να αναβαθμίσει το σύστημα του (που καλά θα κάνει να το κάνει)' date=' αλλά να απαντήσω άμεσα στην ερώτηση του (όντας βέβαιος πως κάποιοι θα το προτείνουν έτσι & αλλιώς). Οπότε νομίζω είναι καλυμμένος

Τότε βάλε win7.[/quote']

Θα δοκιμάσω με 3Χ512 να περάσω 7αρια.

Δημοσ.

Ποια κάρτα γραφικών έχεις αυτή την στιγμή;

το πισι(το οποίο μου το χαρίσανε) φοράει μια έκδοση LINUX.

Πως μπορώ να δω τα χαρακτηριστικά του(κάρτα γραφικών, σκληροί δίσκοι κτλ)?

Δημοσ.

αν απο τα 1024 πας στα 1536 θα δεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα στο συστημα

βαλτου τα 7αρια τηα 32μπιτα η τα 8ρια 32μπιτα

Δημοσ.

το πισι(το οποίο μου το χαρίσανε) φοράει μια έκδοση LINUX.

Πως μπορώ να δω τα χαρακτηριστικά του(κάρτα γραφικών, σκληροί δίσκοι κτλ)?

Δυστυχώς δεν έχω την παραμικρή ιδέα από Linux, αλλά υποθέτω ότι έχει κάποιο control panel/system properties;

Πληροφοριακά, θα πρέπει να έχεις nvidia από 6200 και νεώτερη και από amd/ati από 9500 και νεώτερη (όλες με 128 mb μνήμη και πάνω), αλλιώς δεν θα έχεις 3d (πχ παιχνίδια) και πολύ άσχημη συμπεριφορά στο desktop/internet (ακόμα και με το aero off θα έχει σπασίματα πχ στο broswing κτλ).

Και μία σημείωση για τις 9XXX της AMD, δεν υπάρχουν drivers απο την AMD αλλά η MS έχει γράψει κάποιους βασικούς με απλή υποστήριξη των λειτουργιών της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...